SPORTURI  »  BOX  »  BUTE A REVENIT CU VICTORIE

Grachev acuză: "Ştiam că o să fie imposibil să mă impun la decizie în faţa lui Bute!" :X

Grachev spune că merita victoria în faţa lui Bute Foto: AP
Grachev spune că merita victoria în faţa lui Bute Foto: AP

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 noiembrie 2012 09:30

Denis Grachev şi staff-ul său au fost foc şi pară după meciul cu Lucian Bute, insinuînd că românul a cîştigat partida doar pentru că s-a desfăşurat în Canada.

Rusul nu a digerat prea bine înfrîngerea cu Bute şi vrea revanşa. De data aceasta însă în Statele Unite, unde Lucian n-ar mai fi avantajat de arbitraj. "Cred că trebuia să cîştig. Am pierdut 3 sau 4 runde, dar ştiam că dacă se ajunge la decizie îmi va fi imposibil să cîştig. Îl vreau din nou pe Bute, dar în San Diego. Mă pot bate cu oricine, chiar şi cu cei din Super Six", ameninţă Grachev.

Nici antrenorul său nu a fost mai discret, aruncînd vina pentru înfrîngere pe jocurile de culise şi pe miza financiară a unei revanşe între Lucian Bute şi Carl Froch pentru centura IBF la supermijlocie. "Ştiam că dacă Denis ajunge le decizie nu poate cîştiga. Sînt prea mulţi bani la mijloc într-o luptă Bute - Froch. Bute n-ar fi cîştigat niciodată, dacă meciul de azi ar fi avut loc în SUA", a spus Barouch Ferreira.

Lucian Bute s-a impus la puncte printr-o decizie unanimă, dar prestaţia sa a lăsat de dorit, iar scorurile prezentate de cei trei arbitri au fost puse sub semnul întrebări chiar de presa canadiană.

Citeşte şi: Lucian Bute a revenit, dar nu i-a impresionat pe canadieni! » Pugilistul român l-a învins pe Grachev, dar e gata de revanşa cu Froch?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
playmaker
playmaker  •  04 Noiembrie 2012, 15:44

Doroftei a avut mereu dreptate in tot ce a spus vreodata despre bute. Ca nu da bine la lume si in presa o fi adevarat, asta e, adevaraul supara.

comunist
comunist  •  04 Noiembrie 2012, 13:10

Bute nu are fata sa boxeze in SUA, valoarea lui e de Romania si Canada, lumea a 3a in box adica.

johnitza
johnitza  •  04 Noiembrie 2012, 12:25
Postat de johnykas pe 04 Noiembrie 2012, 11:05

Am vazut meciul si cu toata parerea de rau Bute a boxat lamentabil,numai stoaia cistiga asa din umbra cu jucatori impresariatzi de turnatoarea ana maria prodan!

Un adevarat specialist in materie de sport esti tu. Te pricepi si la box si la fotbal la fel de bine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează