SPORTURI  »  BOX  »  DEZAFILIERE

Îl lucrează subordonaţii » Membrii FRB au convocat Adunarea Generală ca să-l dea jos pe Obreja

Rudel Obreja, președintele FRB
Rudel Obreja, președintele FRB

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2011 19:27

Decizia Federaţiei Internaţionale de Box de a dezafilia forul de la Bucureşti i-a alarmat pe "mai marii" FRB, care vor acum să-l dea jos din funcţie pe Rudel Obreja. Mai mulţi membri ai Biroului Federal al Federaţiei Române de Box au decis convocarea unei Adunări Generale Extraordinare, în data de 24 septembrie, la ora 10.00, pentru a-l revoca din funcţie pe actualul preşedinte al forului.

Însă Rudel Obreja nu se lasă îndepărtat aşa uşor şi a reclamat legitimitatea Adunării Generale.

"Nişte ameţiţi din Biroul Federal au decis să convoace o Adunare Generală Extraordinară pentru data de 24 septembrie. Ei s-au întâlnit într-un cadru nelegal, pentru că doar preşedintele Federaţiei poate cere o şedinţă a Biroului Federal, astfel că decizia lor se loveşte de nulitate", a explicat Obreja pentru Mediafax.

Preşedintele FR Box, Rudel Obreja, se află de mai mult timp în conflict cu conducerea AIBA, care îi cere demisia din funcţia de preşedinte al FR Box. AIBA a notificat, la 9 august, FR Box că va fi dezafiliată dacă Obreja nu renunţă la funcţia sa până la 31 august şi a pus în aplicare excluderea forului român în data de 6 septembrie.

În urma excluderii FR Box, pugiliştii români nu vor mai avea dreptul de a evolua la competiţii şi astfel nu vor putea obţine calificarea la JO de la Londra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
martiniuc
martiniuc  •  10 Septembrie 2011, 08:09

In situatii exceptionale se lucreaza cu masuri exceptionale. Felicitari celor care au avut curajul sa ia "taurul de coarne" si sa incerce rezolvarea situatiei. Mult succes. Va tin pumnii.

rudel.obreja
rudel.obreja  •  09 Septembrie 2011, 21:53

Obreja o sa ajunga iar sa se bata prin baruri. tiganii si maronii pulii traiesc pe seama mediilor facute de restu ca sa pape si sa mearga la sala

cata2630
cata2630  •  09 Septembrie 2011, 19:41

,,ametitii,, s-au trezit greu tare.... trebuia dat de mai mult timp jos de la conducerea frb rommul asta pupincurist ......

Vezi toate comentariile (3)
Comentează