SPORTURI  »  BOX  »  VLADIMIR KLICIKO VS. TYSON FURY

Kliciko e convins că îşi recuperează titlurile la revanşă: "Am pierdut bătălia, dar încă am în mine spiritul de luptător"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 15:20

Vladimir Kliciko a pierdut sîmbătă seară titlurile The Ring, IBF, IBO, WBO şi WBA în dauna lui Tyson Fury. Ucraineanul de 39 de ani e însă sigur că poate să-l învingă pe britanic în meciul revanşă.

"Am pierdut bătălia, dar încă am în mine spiritul de luptător. În curînd vom ști și unde și cînd va avea loc revanșa. Mi-aș fi dorit să reușesc mai multe lovituri curate.

Tyson a fost rapid în mișcările mâinilor și ale corpului și nu am putut lovi corect. Aștept cu nerăbdare revanșa. Fury a meritat să cîștige. A fost mai rapid și mai precis. Am încercat să lovesc decisiv, însă m-am lovit mereu de garda lui Tyson", a spus Vladimir Kliciko la finalul partidei.

Cel mai probabil, partida revanşă dintre cei doi va avea loc în 2016, în Marea Britanie.

Playtech: BOMBĂ! Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici


Comentarii (4)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Noiembrie 2015, 22:47

@ andrei.33 Asta ai inteles tu? Bravo! Lojica de fer.

andrei.33
andrei.33  •  29 Noiembrie 2015, 21:03
Postat de adi_stelistul pe 29 Noiembrie 2015, 16:31

Era o vorba demult de tot care spunea ca "greii nu revin niciodata". Floyd Patterson a fost primul care a contrazis-o cand si-a recastigat titlul pierdut la suedezul Ingemar Johansson. Cassius Clay a revenit chiar de 2 ori. Kliciko insa e cam batran ca sa revina. Desi George Foreman, care a pierdut titlul la 25 de ani pentru a-l recastiga 20 de ani mai tarziu poate fi un exemplu ca se poate.

Cu alte cuvinte ai reusit sa te contrazici singur de vreo trei ori in postarea ta.

submarina
submarina  •  29 Noiembrie 2015, 18:21

Ucraineanul nici de aceasta data n-a surpins cu nimic. A crezut ca si pe asta i-l va lua la fel de usor ca si pe ceilalti, adica cu forta. Insa n-a fost sa fie, Tyson, desi , la prima vedere nu pare a fi o adevarata forta a naturii, in schimb s-a dovedit a fi mult mai viclean decat ucraineanul. L-a facut tactic. Cat despre revansa...personal cred in revenirea lui Kliciko.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează