BOX  ·  VLADIMIR KLICIKO VS. TYSON FURY

Kliciko e convins că îşi recuperează titlurile la revanşă: "Am pierdut bătălia, dar încă am în mine spiritul de luptător"

Duminica, 29 Noiembrie 2015, 15:20

Vladimir Kliciko a pierdut sîmbătă seară titlurile The Ring, IBF, IBO, WBO şi WBA în dauna lui Tyson Fury. Ucraineanul de 39 de ani e însă sigur că poate să-l învingă pe britanic în meciul revanşă.

"Am pierdut bătălia, dar încă am în mine spiritul de luptător. În curînd vom ști și unde și cînd va avea loc revanșa. Mi-aș fi dorit să reușesc mai multe lovituri curate.

Tyson a fost rapid în mișcările mâinilor și ale corpului și nu am putut lovi corect. Aștept cu nerăbdare revanșa. Fury a meritat să cîștige. A fost mai rapid și mai precis. Am încercat să lovesc decisiv, însă m-am lovit mereu de garda lui Tyson", a spus Vladimir Kliciko la finalul partidei.

Cel mai probabil, partida revanşă dintre cei doi va avea loc în 2016, în Marea Britanie.”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (4)

adi_stelistul  •  29 Noiembrie 2015, 22:47

@ andrei.33 Asta ai inteles tu? Bravo! Lojica de fer.

andrei.33  •  29 Noiembrie 2015, 21:03
Postat de adi_stelistul pe 29 Noiembrie 2015, 16:31

Era o vorba demult de tot care spunea ca "greii nu revin niciodata". Floyd Patterson a fost primul care a contrazis-o cand si-a recastigat titlul pierdut la suedezul Ingemar Johansson. Cassius Clay a revenit chiar de 2 ori. Kliciko insa e cam batran ca sa revina. Desi George Foreman, care a pierdut titlul la 25 de ani pentru a-l recastiga 20 de ani mai tarziu poate fi un exemplu ca se poate.

Cu alte cuvinte ai reusit sa te contrazici singur de vreo trei ori in postarea ta.

submarina  •  29 Noiembrie 2015, 18:21

Ucraineanul nici de aceasta data n-a surpins cu nimic. A crezut ca si pe asta i-l va lua la fel de usor ca si pe ceilalti, adica cu forta. Insa n-a fost sa fie, Tyson, desi , la prima vedere nu pare a fi o adevarata forta a naturii, in schimb s-a dovedit a fi mult mai viclean decat ucraineanul. L-a facut tactic. Cat despre revansa...personal cred in revenirea lui Kliciko.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1