SPORTURI  »  BOX  »  MOMENT

Lucian Bute a devenit tată! Mesajul emoționant postat de pugilist pe o rețea de socializare

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 08:14

Clipe unice pentru Lucian Bute. Vineri, pugilistul a devenit tatăl unei fetițe, anunțul fiind făcut de acesta pe o rețea de socializare.

"Soția mea și cu mine suntem încântați să anunțăm sosirea fiicei noastre Ema Anabella.

S-a născut noaptea trecută, vineri 3 martie 2017. Viața are un nou sens pentru noi. Mulțumesc lui Dumnezeu!", a fost mesajul pugilistului de 37 ani, postat pe o rețea de socializare.

Săptămâna trecută, Bute a fost învins prin KO de columbianul Eleider Alvarez, într-un meci la categoria semigrea pentru titlul mondial WBC, înfrângere ce ar putea consemna sfârșitul carierei boxerului originar din Pechea.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
1145317185515262
Dinescu George  •  05 Martie 2017, 11:23

Sa va traiasca pruncul! Sa traiti si voi in fericire alaturi de fetita! Iar tu, Lucian, in ciuda rezultatului ultimului meci, ramai acelasi sportiv si om valoros in sufletele celor care te iubim! Speram sa iti continui cariera sportiva si sa te revedem invingator in ring, cu tricolorul pe spate si cu fetita in brate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează