SPORTURI  »  BOX  »  REVENIRE

Duel senzațional în ringul de box » Conor McGregor a acceptat provocarea lui Oscar De La Hoya

Conor McGregor a câștigat o avere pe seama meciului cu Mayweather și ar putea repeta performanța împotriva lui Oscar De La Hoya // sursă foto: Guliver/gettyimages
Conor McGregor a câștigat o avere pe seama meciului cu Mayweather și ar putea repeta performanța împotriva lui Oscar De La Hoya // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 21:20

Oscar De La Hoya (47 de ani), fost mare pugilist, l-ar putea înfrunta pe Conor McGregor (31) în ringul de box.

Deși s-a retras din box în 2009, după ce a pierdut în fața lui Manny Pacquiao, De La Hoya se gândește să revină pentru a boxa cu starul irlandez, care și-a căpătat faima în ringul UFC.

„Două runde (n.r. ar rezista McGregor). Să îți spun ceva despre mine: mereu am căutat lovitura fatală. Uite cum stă treaba cu McGregor, îmi place de el în Octagon, îl respect. Mă uit la luptele lui tot timpul, dar în ringul de box e altă treabă”, a declarat De La Hoya pentru State of Combat, citat de The Sun.

McGregor a răspuns: „Accept!”

Răspunsul lui McGregor nu s-a lăsat așteptat prea mult: „Îți accept provocarea”, a scris irlandezul pe contul personal de Twitter.

Deși s-a retras de aproape 11 ani, De La Hoya ar reprezenta o provocare dificilă pentru McGregor, neobișnuit cu ringul de box, unde a intrat o singură dată: în 2017 acesta pierdea categoric lupta cu Floyd Mayweather.

De La Hoya a fost campion la trei categorii de greutate și a reușit să câștige 39 dintre cele 45 de lupte disputate în cariera sa.

Duel senzațional în ringul de box » Conor McGregor a acceptat provocarea lui Oscar De La Hoya
Oscar De La Hoya în 2017 // sursă foto: Guliver/gettyimages

McGregor admite: „Am de învățat”

Vorbind despre lupta cu Mayweather, McGregor a admis că mai are multe de învățat pentru a rezista în ringul de box.

„Mă uit la lupta cu Mayweather și la felul în care loveam... nici măcar nu pot să privesc. Mă trec fiorii când văd în ce fel aruncam pumnii pe atunci. Parcă pluteau în aer. Trebuie să trec prin toate ca să învăț cu adevărat. Experiența este cel mai bun profesor”, a dezvăluit luptătorul de arte marțiale, conform The Sun.

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică!

Citește mai multe știri din box:

După Mike Tyson, și Evander Holyfield sugerează că ar putea reveni în ring: fanii vor o reeditare a duelurilor dintre cei doi grei

Claudia Nechita se pregătește cu gândul doar la Tokyo » Coronavirusul a oprit sportul când era la o singură victorie de Jocurile Olimpice

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează