SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Provocare acceptată! Tyson Fury îl va înfrunta pe Anthony Joshua într-un duel 100% britanic. Toate detaliile

Tyson Fury/ foto Imago Images
Tyson Fury/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 08 septembrie 2022 15:22 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 15:44

Anthony Joshua (32 de ani) a acceptat provocarea lansată de conaționalul său, Tyson Fury (34 de ani), și va boxa împotriva acestuia la sfârșitul acestui an.

Lui Anthony Joshua i s-ar fi oferit 40% din veniturile încasate de pe urma partidei contra „Gypsy King”, cifră cu care pugilistul născut lângă Londra, la Watford, ar fi fost de acord. 

Un fiu al lui Michael Jordan e într-o relație cu fosta nevastă a lui Scottie Pippen. Diferență uriașă de vârstă între ei
BULLS
Un fiu al lui Michael Jordan e într-o relație cu fosta nevastă a lui Scottie Pippen. Diferență uriașă de vârstă între ei

Joshua poate reveni în ring în decembrie

Joshua ar putea reveni în ringul de box abia la începutul lunii decembrie, ca urmare a înfrangerii suferite la puncte în fața ucraineanului Oleksandr Usyk.

Agentul lui Joshua, Eddie Hearn, a declarat pentru canalul de Youtube iFL TV că Joshua ar merita mai mult de 40% din venituri: „Eu, personal, consider că Anthony Joshua ar merita să primească mai mult de 40%. Dar, el este fericit. Nu eu iau deciziile, el le ia. Așa că le-am transmis celor din tabăra lui Fury că acceptăm oferta de 60% pentru Fury și 40% pentru Anthony Joshua”, a punctat Hearn.

Provocare acceptată! Tyson Fury îl va înfrunta pe Anthony Joshua într-un duel 100% britanic. Toate detaliile
Anthony Joshua/ foto Imago Images

Tyson Fury ar vrea să stipuleze în contract o clauză prin care se asigură că va avea loc rejucarea meciului

Tyson Fury, dublu campion mondial la categoria grea, ar dori să stipuleze în contract o clauză prin care se asigură că va avea loc rejucarea meciului. Cei din echipa lui Anthony Joshua ar fi de acord cu aceasta, cu condiția ca Joshua să primească, la vremea revanșei, 60% din venituri, iar Tyson Fury 40%.

Tyson Fury ar fi propus ca partida să aibă loc la sfârșitul acestui an, fie pe 26 noiembrie, fie pe 3 decembrie: „Aș vrea pe 26 noiembrie, pe Wembley, sau pe 3 decembrie. Prrma dată propusă ar fi peste 11 săptămâni, iar cea de-a doua peste 12 săptămâni. Dacă un sportiv a cărui carieră este ruptă în bucăți pe parcursul întregului an nu se poate pregăti în 3 luni, atunci există o problemă”, a punctat pugilistul născut la Manchester.

Data propusă de tabăra lui Anthony Joshua ar fi fost cea de 17 decembrie, pe Millenium Stadium din Cardiff, Țara Galilor.

Organizatorii vor să doboare suma câștigată la un meci de box din Marea Britanie

Organizatorii luptei cred că disputa 100% britanică va doborî recordul de vânzări pay-per-view. Aceștia ar fi fixat o sumă de 30 de lire sterline (aproximativ 34,50 euro) pe care cei care doresc să vizioneze evenimentul vor trebui să o scoată din buzunare. Promotorii luptei se așteaptă ca 2 milioane de persoane să plătească pentru a viziona lupta. 

Astfel, întânirea dintre cei doi pugiliști britanici ar genera venituri de aproximativ 70 de milioane de lire sterline (aproximativ 80,5 milioane de euro) din pay-per-view și bilete vândute.

Citește și alte știri din sporturi:

Moment inedit la US Open » A pierdut cu Swiatek și s-a consolat cu bere la conferință: „Mă ajută să trec peste eșec”

Senzațional! 5 ore și 15 minute de joc pentru ultimul loc în semifinalele US Open. Duelul Sinner - Alcaraz a intrat direct în istorie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  08 Septembrie 2022, 16:54

Cistiga Tyson Fury clar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează