SPORTURI  »  CICLISM  »  ACCIDENT

VIDEO+FOTO Accident incredibil într-o cursă importantă de ciclism » În plină viteză, și-a izbit soția: „Am încercat să frânez, dar bicicleta n-a răspuns”

Ciclistul Luis Carlos Chia (25 de ani) a intrat cu bicicleta în soția lui, imediat după ce a câștigat o etapă în Turul Columbiei. Claudia a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiindu-i aplicate patru copci. +6   FOTO
Ciclistul Luis Carlos Chia (25 de ani) a intrat cu bicicleta în soția lui, imediat după ce a câștigat o etapă în Turul Columbiei. Claudia a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiindu-i aplicate patru copci.

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 18:22 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 19:12

Ciclistul Luis Carlos Chia (25 de ani) a intrat cu bicicleta în soția lui, imediat după ce a câștigat o etapă în Turul Columbiei. Claudia a avut nevoie de îngrijiri medicale. I-au fost aplicate patru copci.

Luis Carlos Chia, ciclistul celor de la Supergiros - ALC Manizales, a obținut ieri una dintre cele mai importante victorii din carieră, în etapa a treia din Turul Columbiei.

Cursa s-a încheiat cu un sprint redus. Claudia, partenera de viață a lui Luis Carlos Chia, aștepta imediat după linia de sosire. A vrut să îl felicite pentru performanță, dar s-a ales cu o accidentare urâtă. A fost izbită în plin, la viteză maximă, chiar de soțul ei. Medicii au intervenit de urgență.

Accident incredibil în Turul Columbiei

„Am încercat să frânez, dar bicicleta nu a răspuns. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu și-a pierdut cunoștința, este sub supravegherea medicilor acum. A fost mai mult o sperietură. Știa că voi ajunge în viteză maximă la final, nu îmi dau seama ce s-a întâmplat”, a transmis Luis Carlos Chia, la final.

+2 FOTO

Unul dintre jurnaliștii columbieni prezenți la eveniment a dat asigurări că victima este în afara oricărui pericol: „Este conștientă acum. Doctorii i-au pus patru copci și va rămâne sub observația lor timp de câteva ore”.

Citește și alte știri din sportul mondial:

Verdict: ruptură de ligamente! Veste cruntă pentru Zverev după accidentarea de la Roland Garros
ATP
Verdict: ruptură de ligamente! Veste cruntă pentru Zverev după accidentarea de la Roland Garros
Campioană în infern » Kristiansand învinge pe terenul lui Gyor, în fața a peste 15.000 de oameni, și câștigă a doua oară consecutiv trofeul Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Campioană în infern » Kristiansand învinge pe terenul lui Gyor, în fața a peste 15.000 de oameni, și câștigă a doua oară consecutiv trofeul Ligii Campionilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
paul1989000
paul1989000  •  08 Iunie 2022, 13:28

Vroia fomeia* sa iasa in evidenta pe munca barbatului, a trb sa o de in judecata sotul????

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Iunie 2022, 13:01

Bine ca nu a iesit pe traseu ...tot răul spre bine !

Draconian
Draconian  •  06 Iunie 2022, 21:14

înca o dovada ca e mai bine daca n-ai nevasta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează