SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Verdict: ruptură de ligamente! Veste cruntă pentru Zverev după accidentarea de la Roland Garros

Alexander Zverev // foto: Instagram @ alexzverev123 +16   FOTO
Alexander Zverev // foto: Instagram @ alexzverev123

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2022 13:21 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 13:37

Alexander Zverev (25 de ani, locul 3 ATP) a oferit informații noi cu privire la accidentarea suferită la Roland Garros, în timpul semifinalei cu Rafael Nadal.

Pe 3 iunie, în setul 2 al semifinalei cu Roland Garros, Zverev a călcat strâmb și s-a văzut nevoit să se retragă din cauza durerii resimțite la glezna dreaptă.

Accidentarea a venit într-un moment în care Zverev și Nadal mergeau cap la cap și urmau să dispute tie-break-ul setului secund.

Lecția pe care ne-o predă Ungaria: ascensiune incredibilă în 6 ani » Cum au ajuns maghiarii să învingă Anglia, vicecampioana Europei: „Nu e un accident!”
LIGA NAȚIUNILOR
Lecția pe care ne-o predă Ungaria: ascensiune incredibilă în 6 ani » Cum au ajuns maghiarii să învingă Anglia, vicecampioana Europei: „Nu e un accident!”

Alexander Zverev a suferit o ruptură a ligamentelor laterale ale gleznei

După o serie de investigații preliminare, Zverev a dezvăluit că este vorba despre ruptura unora dintre ligamentele laterale ale gleznei. El va fi supus unor analize suplimentare.

„Pe baza primelor verificări medicale, se pare că mi-am rupt o parte dintre ligamentele laterale ale gleznei drepte. Luni voi zbura în Germania pentru investigații suplimentare, care să determine cea mai bună și rapidă metodă de recuperare.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele călduroase pe care le-am primit. Sprijinul vostru înseamnă foarte mult pentru mine!”, a scris Zverev pe Instagram.

În urma parcursului de la Roland Garros, Zverev a obținut 720 de puncte ATP și 600.000 de euro.

În mod normal, după Roland Garros pentru Zverev ar fi urmat turneul de la Halle (Germania, 13-19 iunie) și Wimbledon, în Anglia (27 iunie - 10 iulie), dar accidentarea îl va ține departe de competiții în perioada următoare.

FOTO: Twitter @AmorosCuatro
+12 FOTO

Mai multe știri din tenis: 

Ce înseamnă mesajul de pe tricoul femeii care s-a legat de fileu: „În felul ăsta, Roland Garros nu va mai exista!”

Lewandowski a fost în tribune la finala Roland Garros » Iga Swiatek, șocată când l-a văzut

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează