SPORTURI  »  FORMULA 1  »  INCIDENT

Jefuit pe Wembley, starul din F1 este zguduit: „Nu am mai dormit bine”

Lando Norris, pilot McLaren // foto: Guliver/gettyimages
Lando Norris, pilot McLaren // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 10:55 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 11:08

Lando Norris (21 de ani), pilot pentru McLaren în Formula 1, a fost jefuit pe Wembley, imediat după finala EURO 2020 dintre Anglia și Italia.

Tânărul pilot britanic, locul 4 în clasamentul piloților în acest sezon, a rămas fără ceasul său Richard Mille, în valoare de 40.000 de lire sterline, la finala EURO.

Accesoriul colorat în albastru și portocaliu, culorile McLaren, era o ediție limitată, oferită de gigantul Richard Mille, care îl sponsorizează și pe jucătorul de tenis Rafael Nadal.

Lando Norris, zguduit după ce a fost jefuit pe Wembley: „Nu am mai dormit bine”

La câteva zile distanță de la acel moment, în așteptarea Marelui Premiu al Marii Britanii, Lando a mărturisit că nu se află în cea mai bună stare din punct de vedere mental.

„Am fost mai bine, pot recunoaște. Nu sunt într-o stare perfectă, nu voi minți, mai am de lucrat la nivel mental. Bineînțeles, vorbesc mult despre sănătatea mentală, este foarte importantă. Nu am mai dormit foarte bine, nu este ideal, mă simt un pic obosit

Voi lucra, mă voi asigura că mă voi simți mai bine și că sunt în cea mai bună stare posibilă. Simt că pot să îmi fac treaba, să mă concentrez pe ce am de făcut, asta este cel mai important”, a declarat Norris, citat de site-ul oficial al Formulei 1.

Norris, care are 3 podiumuri în acest sezon, se pregătește de Marele Premiu al Marii Britanii, de la Silverstone. Calificările vor avea loc vineri, iar sâmbătă vor fi calificări prin sprint, care vor stabili ordinea pentru cursa de duminică.

„Cred că unul dintre cele mai bune lucruri este că pot să vin la Silverstone și să îmi iau mintea de la incident, să mă concentrez pe altceva”, a mai spus Lando.

Mai multe știri despre Formula 1:

Max Verstappen, victorios în Austria pentru a doua săptămână la rând

Tot mai sigur pe el! Max Verstappen câștigă pe circuitul de casă, la Spielberg, a patra sa victorie din acest sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează