SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ABU DHABI

Cum a văzut Lineker decizia care a decis titlul în Formula 1: „City - Liverpool, ultimele 3 minute ale sezonului. City conduce, dar arbitrul decide că e mai palpitant să facă asta”

Gary Lineker (61 de ani) crede că Lewis Hamilton (36 de ani) a fost dezavantajat de comisarii Marelui Premiu de la Abu Dhabi, cursă în urma căreia Max Verstappen (24 de ani) a fost încoronat campion mondial. +29   FOTO
Gary Lineker (61 de ani) crede că Lewis Hamilton (36 de ani) a fost dezavantajat de comisarii Marelui Premiu de la Abu Dhabi, cursă în urma căreia Max Verstappen (24 de ani) a fost încoronat campion mondial.

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 22:07 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 22:07

Gary Lineker (61 de ani) crede că Lewis Hamilton (36 de ani) a fost dezavantajat de comisarii Marelui Premiu de la Abu Dhabi, cursă în urma căreia Max Verstappen (24 de ani) a fost încoronat campion mondial

Lineker, unul dintre cei mai renumiți analiști sportivi din Marea Britanie, a sărit în apărarea compatriotului Hamilton. Crede că decizia luată de șefii Formulei în finalul cursei de la Abu Dhabi, când au scos safety-car-ul de pe pistă cu un tur de circuit înainte de final, oferindu-i lui Verstappen toate avantajele în duelul cu Lewis, a fost una greșită. 

Anamaria Prodan și Botezatu, împreună pe circuitul de la Abu Dhabi: „A pariat jumătate de milion pe Hamilton! E nebună, fraților!”
ABU DHABI
Anamaria Prodan și Botezatu, împreună pe circuitul de la Abu Dhabi: „A pariat jumătate de milion pe Hamilton! E nebună, fraților!”

Fostul atacant al Barcelonei a comparat decizia controversată luată de comisarii din Formula 1 cu o situație ipotetică din fotbal. 

Cum a văzut Lineker decizia care a decis titlul în Formula 1

„Imaginați-vă că Manchester City și Liverpool merg cap la cap pentru titlu. În ultima zi a sezonului se întâlnesc în meci direct, iar City conduce, cu 3 minute rămase de disputat. Arbitrul decide atunci că ar fi mai palpitant să avem lovituri de departajare. În plus, jucătorii lui City să fie desculți. Asta e Formula 1”, a scris Lineker, pe Twitter.

Citește și alte știri din Formula 1: 

UPDATE Verstappen, noul campion în Formula 1 » FIA a judecat în regim de urgență contestațiile făcute de Mercedes și a dat verdictul!

10 curiozități la finalul celui mai palpitant sezon de Formula 1 din ultimii ani » De la recordul stabilit de Verstappen la seria neagră egalată de Ferrari + Bottas, infailibil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
hmmmm
hmmmm  •  14 Decembrie 2021, 12:32

Mansell...

hmmmm
hmmmm  •  14 Decembrie 2021, 12:31
Postat de voinea pe 14 Decembrie 2021, 01:14

Spune și că în primul tur trebuia să îi cedeze pozitia. Asta ar fi ca un cartonaș roșu pentru Liverpool în primul minut...

Da, trebuia să cedeze poziția, iar olandezul să stea 10 secunde la schimbarea pneurilor pentru obstrucție. Pentru ce a făcut el în ultimele 5 curse, acum 30 de ani era descalificat Nigel Mă-nșel.

nebeleizis
nebeleizis  •  14 Decembrie 2021, 08:51
Postat de magic4ever pe 13 Decembrie 2021, 23:49

Daca nu era accidentul ala sa intre safety car nu pierdea niciodata Hamilton...

*** nu exista nici un Lewis pe lumea asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează