SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MARELE PREMIU AL ARABIEI SAUDITE

Emoții cu Max Verstappen înainte de Marele Premiu al Arabiei Saudite » Red Bull confirmă problemele olandezului

Max Verstappen / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Max Verstappen / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 08:22 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 08:32

Max Verstappen, campionul mondial en titre din Formula 1, și-a anulat toate acțiunile programate joi, înainte de Marele Premiu al Arabiei Saudite, din cauza unui virus stomacal. 

Olandezul în vârstă de 25 de ani și-a anunțat fanii că va ajunge abia vineri în Arabia Saudită, pe circuitul de la Jeddah, unde duminică este programată a doua etapă a sezonului. 

„Mă simt bine din nou, după ce nu am fost în formă câteva zile din cauza unui virus stomacal. Voi fi pe circuit vineri. Ne vedem la Jeddah!”, a transmis Max Verstappen.

Red Bull confirmă problemele lui Max Verstappen

Red Bull, echipa olandezului, a confirmat că Verstappen a fost afectat de tulburări stomacale şi că nu va fi prezent joi pe circuit la obişnuitele activităţi media. Rămâne de văzut cât de pregătit va fi olandezul pentru calificările de sâmbătă și pentru cursa de duminică.

Dublu campion mondial, Max Verstappen e în continuare în control în Formula 1, el reușind să se impună, acum două săptămâni, pe circuitul Sakhir din Bahrain, în cursa inaugurală a sezonului. Olandezul în vârstă de 25 de ani a condus de la un capăt la altul întrecerea și și-a cimentat statutul de favorit principal la un nou succes final.

36 de cursea câștigat Max Verstappen în carieră în Formula 1

Citește și alte știri din Formula 1:

Charles Leclerc, penalizare de 10 poziții la Jeddah! » Ce a provocat această măsură drastică

Lewis Hamilton, despre zvonurile în legătură cu viitorul său la Mercedes: „Sunt un luptător!”

Mercedes, mesaj pentru fani după debutul ratat din 2023: „Nu există gloanțe de argint în Formula 1”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează