SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ASTON MARTIN

Sebastian Vettel s-a recuperat după ce a fost infectat cu Covid-19 » Când va pilota germanul pentru Aston Martin

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 14:42 / Actualizat joi, 31 martie 2022 15:43

Sebastian Vettel (34 ani) va lua startul în a treia etapă a sezonului de Formula 1 din 2022, Marele Premiu al Australiei. Aston Martin, echipa germanului, a făcut anunțul.

După ce a ratat primele două etape ale sezonului, fiind testat pozitiv la Covid-19, cvadruplul campion mondial de la Aston Martin se întoarce pentru cursa din Australia, care va avea loc pe 10 martie.

A dat-o în bară Edi Iordănescu? Surpriza selecționerului n-a luat notă de trecere: „N-are clasa echipei naționale, e din alt film”
ROMÂNIA
A dat-o în bară Edi Iordănescu? Surpriza selecționerului n-a luat notă de trecere: „N-are clasa echipei naționale, e din alt film”

Sebastian Vettel va lua startul la cursa de Formula 1 din Australia

„Suntem încântați să confirmăm că Sebastian Vettel este pregătit să concureze în Marele Premiu al Australiei, alături de Lance Stroll”, a fost anunțul postat pe Twitter de constructorul britanic.

Vettel a fost testat pozitiv cu Covid-19 chiar înainte de startul sezonului de Formula 1

„Sebastian Vettel a fost testat pozitiv cu Covid-19 și nu va participa la Marele Premiu al Bahrain-ului din 2022. În locul său, la volanul AMR22 va fi pilotul de rezervă, Nico Hulkenberg”, anunța Aston Martin pe 17 martie.

Vestea venise cu doar 24 de ore înaintea antrenamentelor pentru debutul noului sezon din Formula 1. Hulkenberg a bifat astfel a patra apariție pentru echipa Aston Martin, după ce a fost recrutat anterior atunci când piloții echipei au fost bolnavi.

4 titluride campion mondial are în palmares Sebastian Vettel, el fiind unul dintre cei mai titrați piloti din istoria Formulei 1

Citește și alte știri din Formula 1:

OFICIAL Încă o cursă de Formula 1 în Statele Unite » Piloții vor concura pe un traseu spectaculos

Are 40 de ani, dar nu se gândește la retragere: „Mai am multe de oferit. Sper să luptăm la titlu cât mai curând posibil”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează