FORMULA 1  ·  RETRAGERE

Șoc în Formula 1! Lewis Hamilton se gândește la retragere: „Doamne, încotro ne îndreptăm? Ce urmează? Ar trebui să renunț la curse?”

Lewis Hamilton s-ar putea retrage din Fromula 1 // FOTO: Guliver/GettyImages
Lewis Hamilton s-ar putea retrage din Fromula 1 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 11:44

Lewis Hamilton (35 de ani), de șase ori campion mondial în Formula 1, spune că se gândește la retragere, dezvăluind că are momente în care nu-și găsește motivația, așteptând începerea sezonului de Formula 1, amânat din cauza pandemiei coronavirus.

Britanicul de la Mercedes, considerat unul dintre mai buni piloți din lume, a vorbit despre situația în care se află și spune că se gândește să renunțe la Formula 1.

„Mă gândesc «Doamne, încotro ne îndreptăm? Ce urmează? Ar trebui să renunț la curse?». Mă gândesc la multe, dar după o oră îmi trece și spun «La naiba! Iubesc ceea ce fac. De ce aș lua în considerare să renunț?». Din punct de vedere mental, contează să te simți bine. 

Sunt într-o formă destul de bună, dar mereu poate fi mai bine. Mă gândesc «La naiba, m-am îngrășat puțin! Trebuie să muncesc mai tare» Contează să găsești un mod pe care să te accepți. Trebuie să te iubești și să te simți bine în pielea ta. 

Am încercat să-mi fac timp pentru mine, să mă apreciez, să îmi dau seama ce fac bine, dar și ce fac greșit. Dacă în această perioadă nu devii mai bun, ce faci? E clar că îți irosești timpul. Nimic nu ne va fi servit pe tavă!”, a declarat Lewis Hamilton, potrivit The Sun.

FOTO. Imagini spectaculoase din întreaga lume din timpul pandemiei de COVID-19

+1 FOTO

Citește mai multe știri din Formula 1:Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1