SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cum putea să piardă România un mare campion! Marian Drăgulescu a fost aproape de a face un alt sport: „Adormeam până ajungeam în Ghencea”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 12:48

Marian Drăgulescu a povestit cum s-a apucat de gimnastică. Recunoaște că inițial a început cu o altă disciplină și chiar a încercat și înotul, însă până la urmă, la insistențele tatălui, a ales gimnastica. 

„Părinții mei locuiau pe Basarabiei. Trebuia să mă duc până în Ghencea ca să fac karate. Eu trebuia să merg mereu la karate când prietenii mergeau la joacă. Făceam o oră până în Ghencea, adormeam până acolo. Nu mi-a plăcut deloc. Am stat vreo 6-8 luni, dar până la urmă m-am lăsat. S-a întâmplat când la școală a venit un antrenor și ne-a luat pe cei mai scunzi să ne ducă la gimnastică.

Au fost momente de cumpănă și în gimnastică. M-au făcut să renunț pentru o perioadă scurtă. În prima perioadă mai mult ne jucam și făceam elemente foarte simple. Apoi a început munca pentru mobilitate. Ceea ce pentru un băiat nu era tocmai confortabil. Trebuia să fii foarte flexibil. Apoi pregătirea fizică, păi făceam pregătire până mă ardea stomacul, deloc plăcut.

Era frică multă ce se combina cu durerea. Am fost și la înot 3 luni, dar atat, că mă plictiseam teribil. Mă țineam de o bară și mă punea să dau din picioare. Nici măcar n-am învățat să înot. Și așa m-am întors la gimnastică, am trecut peste perioada grea și a început să-mi placă”, a zis Marian Drăgulescu la GSP LIVE. 

VEZI AICI:

INTEGRAL emisiunea GSP LIVE cu Marian Drăgulescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează