GIMNASTICA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cum putea să piardă România un mare campion! Marian Drăgulescu a fost aproape de a face un alt sport: „Adormeam până ajungeam în Ghencea”

Joi, 09 Mai 2019

Marian Drăgulescu a povestit cum s-a apucat de gimnastică. Recunoaște că inițial a început cu o altă disciplină și chiar a încercat și înotul, însă până la urmă, la insistențele tatălui, a ales gimnastica. 

„Părinții mei locuiau pe Basarabiei. Trebuia să mă duc până în Ghencea ca să fac karate. Eu trebuia să merg mereu la karate când prietenii mergeau la joacă. Făceam o oră până în Ghencea, adormeam până acolo. Nu mi-a plăcut deloc. Am stat vreo 6-8 luni, dar până la urmă m-am lăsat. S-a întâmplat când la școală a venit un antrenor și ne-a luat pe cei mai scunzi să ne ducă la gimnastică.

Au fost momente de cumpănă și în gimnastică. M-au făcut să renunț pentru o perioadă scurtă. În prima perioadă mai mult ne jucam și făceam elemente foarte simple. Apoi a început munca pentru mobilitate. Ceea ce pentru un băiat nu era tocmai confortabil. Trebuia să fii foarte flexibil. Apoi pregătirea fizică, păi făceam pregătire până mă ardea stomacul, deloc plăcut.

Era frică multă ce se combina cu durerea. Am fost și la înot 3 luni, dar atat, că mă plictiseam teribil. Mă țineam de o bară și mă punea să dau din picioare. Nici măcar n-am învățat să înot. Și așa m-am întors la gimnastică, am trecut peste perioada grea și a început să-mi placă”, a zis Marian Drăgulescu la GSP LIVE. 

VEZI AICI:

INTEGRAL emisiunea GSP LIVE cu Marian DrăgulescuCum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul de la Doha

Digi2
13:00 Fotbal, La Liga

Osasuna - Granada

Digi 3
13:30 Fotbal, Serie A

Genoa - Lazio

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bielefeld - Hannover

Digi 4
16:30 Fotbal, Liga 1

Gaz Metan - Dinamo

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Academica Clinceni

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
16:30 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
19:00 Fotbal, Serie A

Roma - Lecce

Digi 3
19:30 Fotbal, La Liga

Getafe - Sevilla

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Universitatea Craiova - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A

Inter - Sampdoria

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, La Liga

Atletico Madrid - Villarreal

Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1

PSG - Bordeaux

Digi 4
Program TV complet

Liga 1