SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  EXCLUDERE

OFICIAL S-a luat decizia: fără Drăgulescu în Scoția! Cum arată loturile de gimnastică ale României pentru Europene

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 18:22

Federația Română de Gimnastică a anunțat loturile care vor participa la Campionatele Europene de la Glasgow (Scoția).

La feminin, echipa pregătită de Nicolae Forminte va fi reprezentată de Denisa Golgotă, Anamaria Ocolişan, Carman Ghiciuc, Laura Iacob și Nica Ivănuş. Concursul se va disputa între 2 și 5 august.

La masculin, federația nu l-a inclus în lot pe Marian Drăgulescu, sportivul care avusese o intervenție pe cord și care făcuse grevă în fața Ministerului Sportului în semn de protest.

În aceste condiții, echipa pregătită de Marius Urzică se va baza pe Andrei Muntean, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Ovidiu Prichindel, şi Robert Ghiuzan. Întrecerea masculină are loc între 9 și 12 august. 

"În baza deciziei Institutului Național de Medicină Sportivă (singura instituție are acordă avizul medical de participare la activitatea sportivă de performanță) situația medicală a gimnastului Marian Drăgulescu nu a permis includerea sa în echipă la aceste Campionate Europene" este explicația oferită de FRG pe site-ul oficial.

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  26 Iulie 2018, 22:58

Oare ce o fi cu Ioana Crisan? Bine, la cum se fac loturile prin sporturile unde se fac convocari in Romania, nu m-ar mira sa aud ca nimic. E bine ca mergem cu Ocolisan, inca 10 ani ne mai trebuie sa ne prindem ca exista o limita peste care nu poate, sau poate acum asteptam de la toate un fenomen gen "Buzarnescu". Iarasi as intreba ce o fi cu Bataga, singurul pe langa Andrei Muntean care mai arata ceva, probabil nu e nimic nici cu el. Ce mai, nu m-ar mira sa auzim peste o luna ca defapt si Dragulescu era perfect apt, sa recunoastem ca scandalurile ne convin mai mult decat performanta. Cine stie, poate la Mondial ne-om ruga noi de el sa vina si nu mai vrea, ca vad ca el e facut praf daca "cerseste " participarea. Sunt surprins sa vad ca Denisa Golgota e in lot, ma asteptam sa fie convocata Maria Holbura, pe principiul ca nu ma mai surprinde absolut nimic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează