SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ACUZE

Premierul Dacian Cioloș a reacționat după acuzele lui Marian Drăgulescu: "E regretabilă atitudinea sa"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2015 16:55

Premierul Dacian Cioloș a oferit prima reacție cu privire la acuzele lansate de Marian Drăgulescu, după ce echipa de handbal feminin a României a fost premiată pentru medalia de bronz de la CM.

"A fost un simplu gest de normalitate, am premiat un sport de echipă, în România suferă sporturile de echipă. La individual, acei medaliați iau premii și de la cluburi, la handbal nu este așa. Este regretabilă atitudinea asta revendicativă a domnului Drăgulescu, pe care îl respectăm, dar discursul său a degenerat.

Nu vom reveni și nu va exista o altă majorare sau altă premiere, este un subiect închis. Mi se pare o lipsă de solidaritate deplasată din partea domnului Drăgulescu. Eu pot să vă asigur că pe viitor vom căuta soluții pentru mărirea premiilor, dar nu vom reveni asupra celor deja acordate", a transmis Dan Suciu, purtătorul de cuvînt al premierului, conform Dolce.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
stelistdemic01
stelistdemic01  •  30 Decembrie 2015, 11:24

Singurul lucru regretabil este ca Ciolos a gasit de cuviinta sa dea pomeni electorale la doar 2-3 saptamini de la instalare si sa calce pe coada oameni care au facut cu adevarat ceva pentru RO... Daca facea Ponta asa ceva, toti postacii militieni sareau ca fura performanta fetelor in interes personal... Asa ca poate vad si romanasii ce e aia o pomana electorala: 1- dimineata declari ca n-ai bani 2- dupa 1 ora declari ca ai triplat premiul echipei de handbal feminin ( o chestie de altfel f. frumoasa insa in nici un fel prioritara cind strada te-a pus *** in urma problemelor din SPITALE).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  30 Decembrie 2015, 10:51

Marioneta lui Junker ar face mai bine sa -si tina gura (care inca poate mai are miros de ..UE). Nenorocitul asta ajuns la putere peste cadavre va face praf si putinul care a mai ramas din tara asta!!!

blacksun_14
blacksun_14  •  30 Decembrie 2015, 09:53
Postat de Dan Mihai pe 30 Decembrie 2015, 01:33

da,s-a pus cu dogaru si 15 senili

aici nu vorbim despre "revolutionarii" de carton colectivi.Aici e vorba de o micro societate organizata sanatos, care are niste argumente si pe care nu o duc cu zaharelul niste ciolosi, johanisti *** care considera ca 2 lei e o renumeratie sufiecienta pentru un roman.Am mai trait povestea asta acum cativa ani cu marsaviile incercate de pedelisti si s-au spalat cu ele pe cap

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează