SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BACĂU

11 jucători infectați cu COVID la CSM Bacău » Moldovenii acuză federația

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 22:07 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 22:32

Moldovenii susțin că s-au infectat în Sf. Gheorghe, la turneul organizat de Federația Română de Handbal. CSM Bacău nu mai are cu cine să joace în cel de-al doilea turneu, programat tot la Sf. Gheorghe în perioada 4-11 octombrie

Situație alarmantă pentru prima echipă din liga CSM Bacău. Sârbul Nikola Crnoglavac, extrema dreaptă a echipei, a efectuat testul în Serbia și acolo a aflat că este pozitiv, intrând imediat în izolare! Clubul băcăuan a trimis toți jucătorii să fie testați. Prima parte a rezultatelor a venit vineri, 25 septembrie. Situația este îngrijorătoare: nu mai puțin de 10 jucători au fost diagnosticați cu virusul SARS CoV-2.

„Așteptăm restul rezultatelor, dar este clar că situația este extrem de delicată din punct de vedere medical și sportiv”, a declarat pentru ziarul „Deșteptarea” Adrian Gavriliu, directorul CSM Bacău. Echipa moldovenească îi va cere FRH să amâne meciurile celui de-al doilea turneu, programat tot la Sf. Gheorghe, în perioada 4-11 octombrie.

"Este foarte clar că jucătorii noștri s-au infectat la turneul din 15-17 septembrie, organizat chiar de Federație. Spun acest lucru pentru că, la două zile după tur, Crnoglavac a fost găsit pozitiv. Prin urmare, nu este vina noastră și noi nu ar trebui să sufere în sport la cel de-al doilea turneu, prin pierderea meciurilor de la masa verde”, a mai declarat Adrian Gavriliu.

11 jucători infectați cu COVID la CSM Bacău » Moldovenii acuză federația
Nikola Crnoglavac


Cluburile de handbal feminin au cerut Federației Române de Handbal ca, după schimbarea regulilor de către Ministerul Tineretului și Sportului, ca meciurile să fie jucate într-un sistem dus-întors și nu sub formă de turnee. Federația a respins cererea și a decis ca prima etapă să se desfășoare la Ploiești, în 14/15 octombrie. "Este incredibil. Nu își dau seama că este mult mai periculos dacă 16 echipe se reunesc decât dacă joacă normal, câte două?", A declarat oficial al unei echipe românești! 

Al unsprezecelea transfer la Minaur Baia Mare. O fostă campiaoană mondială ajunge în Maramureș

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON nu se mai joacă duminică! Adi Vasile: „Este un moment nepotrivit”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează