SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

A 11-a înfrângere în Europa! Măgura Cisnădie nu a câștigat nicio partidă în grupele Cupei EHF

Articol de - Publicat duminica, 02 februarie 2020 14:09

Al doilea an consecutiv în grupele Cupei EHF, dar Măgura Cisnădie nu a reușit nici în partida de duminică să câștige vreun punct. Sibiencele au cedat al 11-lea meci la rând în această fază a competiției, de această dată mult mai strâns, 29-31 cu Podravka Koprivnica. 

Campioana Croației a fost mereu în avantaj și s-a distanțat la cinci goluri în prima parte. Măgura a revenit însă mereu și a amenințat, dar niciodată nu le-a mai ajuns din urmă pe croate. 

Echipa lui Alexandru Weber a trebuit să joace din minutul 26 și fără golgeterul ei, Ada Moldovan, care a văzut a treia eliminare de două minute și a fost descalificată! Paradoxal, Măgura a jucat mult mai bine, Adriana Crăciun și Valentina Panici fiind principalele arme în ofensiva româncelor. Portarul Mirela Pașca a apărat și ea foarte bine, dar Cisnădie nu a reușit nimic. Tjasa Stanko, interul sloven care va juca din vară la Metz, a fost de neoprit, marcând de 10 ori în poarta gazdelor. Evoluție excelentă și pentru portarul sârb Risovici, care a avut nu mai puțin de 17 intervenții! 

Podravka s-a impus cu 31-29, a 11-a înfrângere consecutivă în grupele Cupei EHF pentru Măgura, pentru care calvarul se va termina săptămâna viitoare! În ultimul meci, Cisnădie va trebui să meargă în Ungaria, la Siofok, pe terenul deținătoarei trofeului! 

Măgura Cisnădie 29 
Crăciun 8, M. Predoi 5, Tănăsie 3, Senocico 3, Viniukova 3, Panici 3, A. Moldovan 2, Nan 2. Antrenor: Alexandru Weber 

Podravka 31 
Stanko 10, Milocavljevici 8, Tsakalou 7, Mugosa 3, Beganovici 3. Antrenor: Zlatko Saracevici 
 

Clasamentul grupei B din Cupa EHF

  • 1. Podravka 8p 
  • 2. Siofok 6 
  • 3. Copenhaga 4 
  • 4. Cisnădie 0 

* primele două echipe se califică în ”sferturi” 

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Vasile Stângă dezvăluie salariul pe care Tomas Ryde îl avea la națională: „E dispreț față de români” » Mesaj dur pentru Federație

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează