SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

„Acei ochi albaștri mă vor urmări toată viața” » Dinamoviștii, marcați de întâlnirea cu oamenii sărmani dintr-un sat ieșean

Handbaliștii lui Dinamo au ajutat oamenii din satul Drăgușeni
Handbaliștii lui Dinamo au ajutat oamenii din satul Drăgușeni

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2020 18:51

Handbaliștii lui Dinamo au donat banii strânși din licitații de tricouri, 5.000 de lei, oamenilor nevoiași din satul ieșean Drăgușeni. „Căpitanul” Dan Savenco a povestit experiența. 

Dan Savenco a făcut de toate în pauza cauzată de coronavirus. A coborât în stradă, îmbrăcat în uniforma de poliție, iar acum a mers împreună cu colegul Alireza Mousavi în vizită la oamenii necăjiți din satul Drăgușeni. Cei doi handbaliști au rămas marcați. 

Jucătorii lui Dinamo, emoționați

„Planul era să-i cunoaștem și să vedem cum putem să-l ajutăm. Ori cu bani, ori să mergem să-i cumpărăm lucruri sau alimente de care ar avea nevoie. De aceea am plecat doar noi, fără să anunțăm pe cineva, am mers cu un prieten care a făcut niște poze, iar apoi am decis să mediatizăm situația oamenilor de acolo pentru că faptele bune trebuie să miște și alte spirite. Copii de 8 ani care făceau mâncare pentru frații lor mai mici, bătrâni singuri, familii sărace”, a povestit Savi pentru Libertatea.

„N-am să uit câte zile voi mai avea ochii albaștri ai unei fetițe blonde, atunci când i-am dat niște dulciuri. Mă vor urmări toată viața”
- Alireza Mousavi, handbalist Dinamo

Citește și alte știri din handbal:

Povestea stelistului vândut nemților de către comuniști! Cum a acceptat Ceaușescu + „Voiam să mă angajez în fabrică și să-mi cumpăr părinții”

Care e prima echipă feminină de handbal din Europa care a reluat antrenamentele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  17 Mai 2020, 23:07

Respect

magic4ever
magic4ever  •  17 Mai 2020, 20:12

RESPECT PENTRU HANDBALISTII DE LA DINAMO!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează