SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

Adi Vasile îi ia apărarea Cristinei Neagu, după ce handbalista a lansat acuze de blat la adresa Rapidului: „Dacă vom continua așa, ne păcălim”

Adi Vasile
Foto: Imago
Adi Vasile Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 20:27 / Actualizat luni, 30 mai 2022 21:19

Adi Vasile (39 de ani), antrenorul lui CSM București, a comentat declarațiile făcute de Cristina Neagu (33 de ani) la finalul meciului cu HC Zalău.

După victoria obținută cu greu în ultima etapă de CSM București, 26-24, la Zalău, Cristina Neagu a avut un mesaj dur în care s-a îndoit de corectitudinea campionatului național de handbal.

Adi Vasile este de acord cu jucătoarea sa și consideră că un „campionat curat” este soluția pentru a putea progresa și pe plan internațional.

Dragomir: „Toată conducerea lui Dinamo şi-a dorit retrogradarea” + când preconizează „Oracolul” că vor reveni roș-albii în Liga 1
DINAMO ÎN „B”
Dragomir: „Toată conducerea lui Dinamo şi-a dorit retrogradarea” + când preconizează „Oracolul” că vor reveni roș-albii în Liga 1

Adi Vasile, de acord cu declarațiile Cristinei Neagu

„Mesajul Cristinei Neagu este unul foarte corect! Ce și-a dorit Cristina Neagu să transmită este legat de fair-play-ul din sport. Dar nu suntem doar noi văduviți de ce se întâmplă la deplasarea în acel oraș, sunt mai multe echipe care suferă ca și noi. 

Vrem rezultate, vrem să fim buni la nivel internațional, vrem clasări pe podium, dar pentru asta trebuie să avem un campionat curat, cu un mediu sănătos. Dacă vom continua așa, ne păcălim.

Mesajul meu este unul de corectitudine, dar influențez doar intern, în cadrul clubului meu. Eu, personal, întotdeauna am felicitat echipele și antrenorii care ne-au învins pe teren și voi continua să mă comport la fel”, a declarat Adi Vasile pentru ProSport.

Acuzele Cristinei Neagu după meciul de la Zalău

„Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte. Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară, 7 contra 9. 

Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls (n.r. mândră de noi, fetelor)”, a scris Cristina Neagu, pe contul personal de Facebook, după victoria obținută cu greu la Zalău.

Citește și alte știri despre handbal: 

VIDEO Party în Giulești » Handbalistele de la Rapid au sărbătorit alături de 3.000 de fani câștigarea titlului în Liga Florilor

EXCLUSIV Bogdan Vasiliu, managerul secției de handbal din Giulești, se destăinuie Gazetei: „Rapid va fi pregătită pentru Liga Campionilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
adrian.7
adrian.7  •  31 Mai 2022, 12:24

Rușine GSP!!!!Ca de obicei interesele primează...După ce ani de zile s-a mers pe principiul antrenorii străini din handbal sunt O, acum, după ce a câștigat Rapid nu un antrenor spaniol s-a pus ”batista pe țambal” în cel mai pur stil românesc...Apropo Rapid nu este un club subvenționat din bani publici?

mirceadeca
mirceadeca  •  31 Mai 2022, 12:05

***....ca sa nu aduca nici un rezultat...............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

weissburgund
weissburgund  •  31 Mai 2022, 10:41

Doamna Neagu a comentat din prisma faptului ca trebuie sa justifice cumva 20000 de euro/luna si rezultate zero, dar pe gigolo de primarie nu prea pot sa-l inteleg...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează