SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-KAZAHSTAN 36-20

Adriana Nechita prefigurează meciurile care urmează la Mondiale: "Ne așteaptă cinci zile de foc!"

Adriana Nechita ne dă asigurări că totul va fi ok // Foto: Raed Krishan
Adriana Nechita ne dă asigurări că totul va fi ok // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 08 decembrie 2015 00:00

Adriana Nechita a admis că ea și coechipierele ei nu au fost foarte concentrate și că trebuie să crească nivelul la meciurile următoare.

Adriana Nechita a jucat în partea a doua cu Kazahstan. A avut zece acțiuni față în față cu portarul, dar a marcat doar de șase ori. În rest, s-a opus portarul kazah Țupenkova.

- Ada, ce s-a întîmplat în prima repriză? Nu am început foarte bine.
- Da, am debutat cu greșeli și s-a continuat la fel pe tot parcursul jocului. Important e pînă la urmă că am cîștigat și că am ieșit sănătoase de pe teren. Am intrat însă prea relaxate, trebuia să jucăm mai concentrate, chiar dacă adversarul era unul slab.

- Vor veni meciurile grele, nu mai e loc de greșeli, nu?
- De acum trebuie să eliminăm greșelile pentru că vom avea parte de adversari mult mai puternici. Spania este o echipă foarte bună, cu jucătoare valoroase, o formație foarte bine organizată. Sîntem pregătite pentru acest meci, mai avem de pus la punct doar mici detalii.

- Ce trebuie făcut să învingem Spania?
- Să facem cît mai puține greșeli, să jucăm exact. Nu avem voie să mai greșim atît de mult! În astfel de meciuri trebuie să ne arătăm valoarea. Oricum, avem cinci zile de foc în care vom juca împotriva a trei echipe dintre cele mai bune din lume. Sperăm să ieșim cu bine!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează