SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR

Aurelia Brădeanu e mămică

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2009 00:00

Aurelia Brădeanu, interul stinga al naţionalei României, a născut duminică dimineaţa un băieţel de 3,200 grame.

“A fost foarte grăbit. Doctorii mi-au spus că o să nasc la sfirşitul lunii, dar simbătă seara au început durerile. M-am dus repede la spital şi în patru ore am şi născut", a declarat Mica Brădeanu. Jucătoarea a născut la Gyor, in Ungaria, acolo unde şi evoluează de patru sezoane. “Aici m-a monitorizat medicul şi la Gyor am rămas. In plus o să-mi fie mai uşor in momentul in care voi reveni pe teren”, a adăugat jucătoarea.

Ea şi soţul ei, Vali, au ales şi numele copilului. “O să-l cheme David. Ştiam că e băiat şi ne-a plăcut acest nume”, a spus Mica. “E tare cuminte, nici nu ştie să plingă. Toată ziua doarme şi mănincă. Cred că seamănă cu mine”, a spus zimbind handbalista.

Ea a fost vizitata la spital de citeva colege de la Gyor, dar şi de prietena ei Stăncuţa Guiu, fostul portar al Oltchimului. “Stanchi, soţul ei Emil şi fetiţa lor Rebeca au venit imediat la mine. Şi-au amînat plecarea in Romania nu mai să fie lingă mine”.

Mica Bradeanu va rămine pina miercuri in spital urmind ca apoi medicii sa o externeze. “Mă simt foarte bine. Am avut emoţii că o să fie greu, dar nici nu am simţit. Medicii s-a purtat extraordinar cu mine şI pentru asta le mulţumesc”, a incheiat jucătoarea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
vera7
vera7  •  08 Iunie 2009, 16:54

multe felicitari! sa fie sanatos si puternic si sa devina un mare handbalist, asa cum e si mama lui...te asteptam inapoi la nationala!

 •  08 Iunie 2009, 00:35

sa va traiasca sa va bucarati de el !

 •  07 Iunie 2009, 23:53

sa fie sanatos si multumim pt tot ce ai facut pt oltchim

Vezi toate comentariile (6)
Comentează