SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM RM. VÎLCEA

Conducerea Oltchimului îi va prelungi contractul lui Radu Voina

Radu Voina, Voina, Oltchim
Radu Voina, Voina, Oltchim

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Lui Radu Voina i se termină contractul pe 30 iunie 2010, dar conducerea Oltchimului vrea să-l mai păstreze doi ani la Vîlcea

Pe 12 februarie 2009, antrenorul Radu Voina a semnat cu Oltchim Rm. Vîlcea. După o viaţă petrecută în handbalul masculin, tehnicianul a acceptat oferta celui mai puternic club de handbal din România. Nu mai lucrase cu fetele decît cîteva luni la echipa naţională, dar nu s-a speriat. "E mai bine să antrenezi fete. Sînt mult mai receptive şi mai atente", a declarat Voina. A ajuns în primul an în semifinalele Ligii Campionilor şi toată lumea la Vîlcea a fost mulţumită.

În actualul sezon, a început bine cu Oltchim în Liga Campionilor, deşi jocul echipei nu a fost prea spectaculos. Conducătorii Oltchimului au fost la un pas să-l demită, dar a rezistat tot din cauza rezultatelor. Echipa a început să joace din ce în ce mai bine şi s-a calificat en fanfare pentru a doua oară în semifinalele Ligii Campionilor. "Meritul e al fetelor. Au muncit mult, au demonstrat că sînt profesioniste şi Dumnezeu le-a răsplătiti", a spus Radu Voina, după ce Oltchim a cîştigat duminică seara al patrulea joc din grupă, 32-27 cu Hypo Viena.

Lui Radu Voina i se termină însă contractul cu Oltchim pe 30 iunie 2010. "Nici nu ne gîndim! O să-i propunem să rămînă. De ce nu am face-o? A demonstrat că este un tehnician foarte bun, un caracter extraordinar", a declarat preşedintele Ioan Gavrilescu. Voina nu se gîndeşte însă la prelungire. "Mai am contract pînă în iunie, nu plec nicăieri. Conducerea să discute mai întîi cu fetele, să rezolve problema lor, şi apoi om vedea. Antrenori se mai găsesc".

Şi Beşe rămîne
Nu mai puţin de nouă jucătoare de la Oltchim îşi termină pe 30 iunie contractul cu Oltchim. Între acestea, Paula Ungureanu, Valentina Elisei, Valeria Beşe, Narcisa Lecuşanu şi Ramona Maier. "Vali Beşe şi Ramona Maier au semnat deja noile contracte, valabile pe cîte doi ani. Vom sta de vorbă cu toate fetele în zilele care urmează pentru că nu vrem să plece nimeni. Dorim ca fetele să aibă viitorul asigurat pentru a aborda meciurile viitoare din Liga Campionilor foarte liniştite", a declarat preşedintele Gavrilescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
vera_rapid
vera_rapid  •  17 Martie 2010, 11:16
Postat de pe 16 Martie 2010, 11:46

Intre Voina si Tadici, clar Voina. E un om educat si stie handbal. Dar sunt mari antrenori de handbal (ex. Mocsai, Anja Andersen, J.C. Pastor, Lino Cervar, Marit Breivik )care daca ar antrena o echipa de valoarea Oltchimului, ar castiga trofeul cu dubla victorie in finala :))

total de acord cu tine. Speram totusi ca valoarea echipei sa fie suficienta pt a castiga CL. Nu cred ca toate jucatoarele or sa ramana la Oltchim, posibil doar in viitorul apropiat. Atunci cand or sa vina oferte importante pt ele, nu cred ca or sa le refuze. Multa bafta!

 •  16 Martie 2010, 22:11
Postat de pe 16 Martie 2010, 10:08

este unu mai jost de o inteligentza ce sfideaza toate legile.Ia zi mai baiatule, tu esti unul dintre aia caruia ii da Tadici cate un covrig si strigati dupa meci demisia lui Voina?Ba fomistilor, cate semifinale de Liga Campionilor a prins Tadici, hai zi, ca nu mai tzin minte.Termina cu expiratzii astia.Felicitari domnule Voina si felicitari fetelor.Cupa e la Valcea

poate nu a prins semifinala de liga , dar are o finala de campionat mondial , care mi se pare mult mai importanta . si sa nu crezi ca il simpatizez cumva pe saritul de tadici , am zis doar ce gandesc

 •  16 Martie 2010, 18:05
Postat de pe 16 Martie 2010, 11:46

Intre Voina si Tadici, clar Voina. E un om educat si stie handbal. Dar sunt mari antrenori de handbal (ex. Mocsai, Anja Andersen, J.C. Pastor, Lino Cervar, Marit Breivik )care daca ar antrena o echipa de valoarea Oltchimului, ar castiga trofeul cu dubla victorie in finala :))

Ai perfecta dreptate. Echipei ii trebuie un antrenor de valoarea lotului... Voina, Tadici, fara suparare, dar sunt expirati.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează