SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Condusă la pauză cu 17-16 de CSM Slatina, Vâlcea a câștigat repriza a doua la 10 goluri diferență!

Articol de - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 21:11

SCM Rm. Vâlcea a câștigat meciul cu CSM Slatina, scor 35-26. Campioana a primit 6 goluri consecutive pe finalul primei reprize. Antrenorul Florentin Pera și-a băgat elevele în ședință, certându-le pentru lipsa de atitudine.

Vâlcencele au început bine, s-au distanțat la 5 goluri și totul părea în grafic. Numai că, de la 15-11 în minutul 23, gazdele au primit 6 goluri consecutive și s-au văzut conduse cu 17-15! Slatina a intrat la vestiare în avantaj, 17-16, vâlcencele fiind băgate în ședință de antrenorul Florentin Pera. 

Vâlcea și-a revenit după pauză

Muștruluiala de la cabine le-a prins bine vâlcencelor. Au început partida cu 6 goluri consecutive și nu au mai cedat inițiativa până la final. Vâlcea a ajuns la 10 goluri diferență pe tabelă, iar la final a câștigat cu 35-26. 

12 jucătoare din cele 16 trecute pe foaia de joc de Vâlcea și-au trecut numele pe lista marcatoarelor, principalele realizatoare fiind Asma Elghaoui cu 6, Irina Glibko, Ann Grete Norgaard și Alicia Fraga Fernadez cu câte 4. Pentru formația pregătită de Victorina Bora, cele mai multe goluri le-au înscris Adina Cârligeanu și Luciana Marin, câte 7. 

A fost ultimul meci pentru Vâlcea înainte de partida cu Savehof, de duminică, din etapa a doua a Ligii Campionilor. Vâlcencele pleacă vineri în Suedia, dorind să câștige pentru a se apropia și mai mult de calificarea în "sferturi". 

SCM Rm. Vâlcea 35 
Elghaoui 6, Norgaard 4, Fraga 4, Glibko 4, M. Lopez 3, Trifunovici 3, Florica 3, Liscevici 2, Daniela Marin 2, Da Silva 2, Băcăoanu 1, M. Gonzalez 1
Antrenor: Florentin Pera 

CSM Slatina 26 
Cîrligeanu 7, Luciana Marin 7, Ostase 5, Alexandra Andrei 4, Stoicănescu 2, Vasiliu 1
Antrenor: Victorina Bora 

Vezi și: 

CSM București joacă acolo unde sezonul trecut a pierdut titlul: „Sala pune presiune pe adversar! Va fi un duel puternic”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  30 Ianuarie 2020, 18:31

antrenament cu public,Pera ruleaza tot lotul,urmeaza o deplasare in C.L. unde orice punct adus inseamna calificarea in sferturi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează