SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - GYOR 25-25 (4-1)

CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA Vărzaru a ajuns la 4 Ligi câștigate din tot atâtea posibile: "Nu știu cum e să pierzi, dar sunt convinsă că e groaznic"

Articol de , - Publicat duminica, 08 mai 2016 22:49

Vărzaru a jucat patru finale și a câştigat tot atâtea trofee! Extrema dreapta a câștigat cu Viborg de trei ori, dar spune că acesta e cel mai important pentru că vine cu o echipă românească. CSM București a câștigat azi Liga Campionilor în fața lui Gyor, scor 25-25 (4-1 după aruncările de la 7 metri)

Cristina Vărzaru se consideră o jucătoare foarte norocoasă. Spune râzând că "cine vrea să câștige Liga Campionilor o câștigă. Dumnezeu, tata de acolo de sus, din Ceruri, au vegheat asupra mea. Poate au vrut ca eu să mai câștig încă o dată Liga Campionilor".

"A fost un meci al nervilor, au cedat două jucătoare cu o experiență fenomenală, care au jucat excelent tot sezonul: Loke și Groot. Oricărui om îi pot ceda nervii. Mă bucur enorm pentru noi. La 7 metri, toată lumea întreabă cine a ratat, nu cine a dat gol. Eu nu știu cum e să pierzi, dar sunt convinsă că e groaznic", a declarat Vărzaru.

Cristina le-a încurajat permanent pe fetele mai tinere și le-a împărtășit din experiența ei.

"Le-am spus că merită toate să ridice o cupă deasupra capului, să simtă cum e să urci pe podium. E un sentiment aparte, care nu poate fi explicat. Acum știe fiecare dintre ele cum e", a declarat Cristina.

"Sunt bani pe care-i merităm!"

Cristina a vorbit și despre bugetul CSM, despre faptul că tot timpul se spune că sportivii câştigă prea mulți bani.

"Îmi pare foarte rău pentru situația financiară în care este țara noastră, pentru că nu suntem într-o situație deloc roz, dar trebuie să se înțeleagă că sportul de performanță e unul dintre cei mai buni promotori ai țării. Noi asta am făcut. Sunt mulți bani, 2,5 milioane de euro, la prima vedere, dar lucrurile astea mărunte, noi, Simona Halep, fac o imagine mai bună României și ne ajută să ne dăm seama că suntem o nație frumoasă, că trebuie să credem în noi și să muncim", a încheiat Vărzaru.

Vezi AICI cum s-a desfășurat finala Ligii Campionilor

"Tot sezonul am avut suișuri și coborâșuri. Am ajuns aici de pe locul 4 în grupă. Nimeni nu ne dădea nicio șansă. Am reușit să producem cea mai mare surpriză a competiției"
Jelena Grubisici

2 jucătoare
mai câştigaseră până azi Liga Campionilor, din lotul CSM-ului: Vărzaru, cu Viborg de 3 ori, și Vetkova, cu Zvezda Zvenigorod

2 echipe
au câştigat Liga Campionilor la prima lor participare: Zvezda Zvenigorod în 2009 și CSM București în 2016

Playtech: Florin Busuioc a făcut anunțul crunt pentru bucureșteni. Ce fenomen meteo vine peste noi sâmbătă


Comentarii (11)
v1ad
v1ad  •  09 Mai 2016, 08:26

Cam asta e diferenta intre Cristine. Una e mvp la orice si mare vedeta, cealalta doar ridica 4 degete.

749913671784643
Razvan Marcel  •  09 Mai 2016, 01:19

Ea zice de liga campionilor,ca nu a pierdut,daca cititi va dati seama ce spune Cristina,si nu zice de nationala.

valyomanyd
valyomanyd  •  09 Mai 2016, 00:39
Postat de Alin Costrasuc pe 08 Mai 2016, 23:52

Cum nu stie cum e sa piarda ? A pierdut cu nationala de multe ori.

Daca taceai ,....tot asa ramaneai..Stii tu cum :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează