SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Jovanka Radicevic, mesaj pentru suporterii români: „Atunci când nu susțineți România, puteți susține Muntenegru”

Articol de , - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 14:31

Jovanka Radicevic (33 de ani) evoluează pentru naționala din Muntenegru, fiind în grupa României de la Mondialul de handbal, și spune că îi e dor de țara noastră, după ce în perioada 2018-2019 a evoluat pentru CSM București. 

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.
  • Următoarele meciuri ale României: Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

„Da, bineînțeles că mi-e dor de România, îmi lipsește aproape tot. Am jucat bine în București, mi-am făcut prieteni buni acolo. 

„Fanii sunt fantastici, mă folosesc de această ocazie pentru a-i saluta. Atunci când nu susțin România, pot susține Muntenegru”, a fost mesajul transmis de Radicevic suporterilor români prin intermediul GSP.ro. 

Extrema dreaptă Radicevic evoluează acum pentru Buducnost Podgorica, după ce de-a lungul carierei a mai jucat pentru Gyor, Vardar Skopje și CSM București.

Muntenegru tocmai a învins-o pe Kazakhstan, scor 30-21, și ocupă locul 2 în grupă, la egalitate cu liderul Spania. România e pe poziția a 4-a.

Clasament Grupa C

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Jovanka Radicevic, mesaj pentru suporterii români: „Atunci când nu susțineți România, puteți susține Muntenegru”

Vezi și:

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Mădălina Zamfirescu, după victoria cu Senegal: „Doar cine are caracter rezistă”

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Cristina Neagu, desemnată jucătoarea meciului » A terminat partida cu gheață la genunchi: „Sper că v-am făcut un cadou de Ziua Națională”

ROMÂNIA - SENEGAL 29-24 // Viorel Mazilu îl atacă din nou pe Tomas Ryde: „Tu ceri time-out să bei apă?” + „Ar trebui ca federația s-o cloneze pe Cristina Neagu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1504004369616500
Florea Virgil  •  02 Decembrie 2019, 14:03

Scriam despre arbitrajul Bonaventurelor din meciul nostru cu Spania că a fost deosebit de tendențios și împotrivitor nouă/ Le urmăresc acum pe aceleași care fac tot posibilul să le țină aproape pe norvegience în fața slovencelor. Faulturi în atac ale norvegiencelor nefluierate și ținute în atac până la gol. Habar n-am de ce nu fac federațiile proteste la adresa lor. Sau sunt în arbitraj tocmai pentru a fluira după interese? Atunci,ar fi și handbalul pe făraș.

juv3ntin
juv3ntin  •  01 Decembrie 2019, 18:09

Radicevic e o piedere la fel de mare ca bella.

1259196910758894
Ghiu Ioan  •  01 Decembrie 2019, 15:59

Sunt de acord ! Cand nu joaca Romania si nu avem interese directe de calificare, HAI MUNTENEGRU ! Jovanka Radicevic -e o "tigroaica" a noastra .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează