HANDBAL  ·  SERBIA-ROMÂNIA 26-32

Corespondență din Serbia » Patricia Vizitiu vrea să ajungă în lotul pentru Danemarca: "Visez şi eu să ajung la un turneu final!"

Articol de — Duminica, 07 Iunie 2015, 00:00

Surprinzător sau nu, Patricia Vizitiu nu a fost pînă acum la nici un turneu final la senioare. Interul dreapta speră să ajungă în Danemarca.

- Patricia ţi-era dor de echipa naţională?
- Bineînţeles. Am lipsit foarte mult din motive care nu au ţinut totdeauna de mine. Dar acum nu mai contează. Îi mulţumesc lui Tomas că a avut încredere în mine, că m-a chemat, după un sezon în care am jucat foarte puţin.

- Are echipa naţională nevoie de o stîngace, mai ales că şi Melinda Geiger a lipsit foarte mult?
- Eu cred că da. Melinda a fost şi ea accidentată, iar mie, deşi am fost sănătoasă, nu mi s-a dat şansa să joc la echipa de club. Nu poţi face minuni în teren cînd intri un minut pe meci. La CSM eu nici măcar nu am existat.

- Cum ţi s-a părut meciul cu Serbia?
- Cred că l-am dominat de la un capăt la altul, nu le-am lăsat nici un moment să se apropie. Ştiam că-şi vor lua măsuri la Cristina, dar am avut încredere, ne cunoaştem între noi foarte bine şi am făcut un meci bun.

- 7.000 de fani vă vor susţine la Cluj. Crezi că se mai  pune problema calificării?
- Nu trebuie să ne considerăm calificate. Abia aştept să joc şi eu la Cluj, mi-au povestit fetele cum a fost la Trofeul Carpaţi. Suporterii noştri sînt minunaţi. Şi azi au făcut o atmosferă incredibilă. Le mulţumim că sînt alături de noi şi la bine, dar şi la rău.

- Patricia, vei ajunge şi tu, în sfîrşit, la un turneu final?
- Doamne ajută! Pînă acum nu am ajuns din mai multe motive. Fie că nu am fost convocată, fie că m-am accidentat înaintea plecării lotului. A fost dureros, trist, dar am trecut peste. Sper să fiu sănătoasă şi să pot ajuta echipa naţională. Poate acum merg şi eu în Danemarca!Cu 40 de cazuri COVID la personal, managerul Spitalului Universitar spune că ”șefii de secție nu se înțeleg unii cu alții” și a decis ”imixtiune militară”

Libertatea

Comentarii (1)

Andronic Popovici  •  07 Iunie 2015, 09:22

sa te ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti dorinta ,eu te tin bine minte de cand ai aparut in prim planul hanbalului si am sperat de atunci ca va veni si vremea ta. Se pare ca da.Mult noroc si bafta mare.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:30 Raliuri, Reluare

Raliul din Dakar

Eurosport
15:00 Ciclism, Reluare

Curse din Italia

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Real Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1