SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - CEHIA 30-28

Corespondenţă din Suedia » "Cel mai prost meci" » Mărturie sinceră din vestiarul României după jocul cu Cehia: "Arbitrul fluierase și noi încă tremuram"

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2016 21:52

Mădălina Zamfirescu a recunoscut că a avut mari emoții la meciul cu Cehia (30-28), penultimul jucat de România în grupa principală de la Campionatul European şi crede că aceasta a fost cea mai slabă prestaţiei a naţionalei până acum.

A început titulară și asta poate fi o explicație. "Încă tremuram și după ce s-a terminat meciul. Ne așteptam să fie greu, dar nici chiar așa. Sper să fi fost cel mai prost meci al nostru la acest European, iar cu Danemarca să-l reușim pe cel mai bun", a declarat Zamfirescu.

Centrul României crede că Danemarca a mai crescut față de ultimele jocuri. "Mie mi se pare că Danemarca arată mai bine acum, o echipă mai omogenă, sper să mă înșel. Cu Cehia a mers atacul, dar nu și apărarea. Ca să câștigăm contra Danemarcei avem nevoie de o apărare mult mai exactă", a adăugat Mădălina, care nu se gândește la oboseala acumulată. "Când ai un meci atât de important, cine mai simte durere și oboseală?".

CLASAMENT:

Echipa Meciuri Puncte
1. Norvegia 4 8
2. România 4 6
3. Danemarca 4 5
4. Rusia 4 3
5. Cehia 4 2
6. Ungaria 4 0

"Cel mai important e că am câștigat. Mă bucur că mi-am putut ajuta echipa, că am mai adunat o victorie și pornim încrezătoare în fața Danemarcei. Nu le-am desconsiderat pe cehoaice, dar ăsta e sportul, și ele au jucat cu multă ambiție, nu aveau nimic de pierdut" Aneta Udriştoiu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  14 Decembrie 2016, 09:56
Postat de Marius Marinescu pe 14 Decembrie 2016, 08:52

Cand sa cantat imnul, Geiger a fost singura, care nici macar nu a deschis gura, a fost stana de piatra.Rusineeeee

Cat de prost poti sa fii *** !! Numai acuma ai observat? E o superstitie de a ei sa nu cante imnul. Si nu acuma, ci la toate meciurile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1057017557697432
Marius Marinescu  •  14 Decembrie 2016, 08:52

Cand sa cantat imnul, Geiger a fost singura, care nici macar nu a deschis gura, a fost stana de piatra.Rusineeeee

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Decembrie 2016, 00:18
Postat de Cojocariu Iosif pe 14 Decembrie 2016, 00:00

Sper sa ramanem cu Udristoiu pe inter stang,sa-i multumim lui Geiger dar este destul...dai un gol si servesti sase contraatacuri...multumim,inteleg nu avem un inter stanga,dar nu avem nici cu ea...dar Udristoiu face putine greseli,spre delocsi da si goluri...

asa este. geiger nu e de nationala. nici fata lui tata, care e tinuta la lot sa bata 7 m.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează