SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Crina Pintea, printre cele mai bune din Liga Campionilor » CSM București are și ea o jucătoare în echipa ideală aleasă de antrenori

Crina Pintea
Crina Pintea

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2019 14:54

14 din cei 16 antrenori ai echipelor din grupele Ligii Campionilor au ales echipa ideală în acest sezon. Din primul 7 nu lipsește pivotul Crina Pintea.

Antrenorii echipelor feminine calificate în grupele Ligii Campionilor au ales, pentru site-ul Federației Europene de Handbal (EHF), o echipă ideală a actualului sezon.

Campioana Europei, Gyor Audi ETO are cele mai multe jucătoare, cum era de așteptat. Între handbalistele alese de tehnicieni, de la Gyor, pe postul de pivot se află Crina Pintea, jucătoarea care din vară va juca la CSM București. Stine Oftedal (centru) și Anne Mette Hansen (inter stânga) sunt celelalte două alegeri din echipa maghiară. CSM București are și ea o reprezentantă, extrema dreapta muntenegreană Jovanka Radicevici.

Cel mai bun antrenor considerat în acest sezon este francezul Emmanuel Mayonnade, tehnicianul Metzului, echipa care va înfrunta CSM în "sferturi". Metz are și cea mai bună extremă stânga, campioana mondială Manon Houette.

Veterana Katrine Lunde, de la Vipers Kristiansand, a fost votată cel mai bun portar, iar Anna Viahireva, de la Rostov, ocupă postul de inter dreapta.
Olandeza Kelly Dulfer de la Copenhaga este cea mai bună apărătoare, iar unguroaica Noemi Hafra, de la Ferencvaros, este considerată cea mai promițătoare tânără jucătoare.

Victorie în derby!

Campioana Ungariei, Gyor Audi ETO a reușit sâmbătă seara a 21-a victorie consecutivă în întrecerea internă. Gyor a învins pe teren propriu cu 35-27 pe Siofok, a patra clasată, semifinalista Cupei EHF în acest sezon. Crina Pintea nu a reușit un meci prea bun, dar a ieșit în evidență portarul Denisa Dedu, care a apărat poarta Siofokului. Gabriela Perianu a reușit și ea 3 goluri pentru Siofok.

Citește și:

CSM București, echipă galactică! Va putea alinia un „7” stelar după anunțul legat de Cristina Neagu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  31 Martie 2019, 16:06

Ce nu face șeful secției Sporturi de la GSP pentru un Final Four liniștit și o reciprocitate fără probleme...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close