SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 17-21

Cristina Neagu rămâne cu un gust amar după meciul cu Danemarca: "N-au făcut nimic special, ne-au bătut în două jucătoare"

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 21:17

Cristina Neagu a recunoscut la finalul meciului cu Danemarca (17-21) că nordicele au fost mai bune, deși consideră că meciul a fost decis de două jucătoare: portarul Sandra Toft și interul stânga, Anne Mette Hansen.

"Ele nu au făcut nimic special, ne-au bătut în două jucătoare, portarul și interul stânga. Ele au adunat foarte multă frustrare din cauza anului trecut, cand le-am bătut de două ori la ele acasă.
Acesta este sportul, nu avem ce face, trebuie să recunoaștem că azi ele au fost mai bune.

Eu nu cred că a fost un an rău. Ne-am calificat la Jocurile Olimpice, aici am făcut niște meciuri foarte bune, suntem în primele 6 echipe. Ne pare rău că nu jucăm pentru medalii, dar dacă ne gândim la ce a fost înainte de Campionatul European, nu cred că ne dădea nimeni șanse să ajungem aici. Am venit fiecare cu acidentări, probleme, nu ne-am antrenat cum trebuie, dar am dat tot ce am putut", a spus Cristina Neagu la TVR.

În ultima confruntare de la Campionatul European din Suedia, România va întâlni Franța sau Germania în meciul pentru locurile 5-6.

"De vrut, am vrut, dar nu am putut mai mult. Nu am putut să le facem față în duelurile unu la unu, am avut și multe ratări de unu la unu, care ne-au turnat plumb în picioare. Ne-am fi dorit să trecem de acest joc, dar trebuie să luăm părțile bune din această competiție" Costică Buceschi, antrenor secund 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
submarina
submarina  •  15 Decembrie 2016, 08:52
Postat de bvd_magheru pe 14 Decembrie 2016, 22:58

Bai amigo voi aveti un submarin . Americanii nu au nici unul in marea neagra pentru ca au un tratat cu rusii din anii 60 si nu o sa il incalce pentru voi !! Oricum daca chiar vor va iau cu tot cu deveselu in citeva zile . La americani le trebuiesc sa rezistati doua saptamini de unul singur ceea ce voi nu sunteti capabili si in plus daca e vorba de nucleara nu isi risca americanii vietile pentru voi . Capisci ? Vrei sa iti desenez ?

Buna dimineta! Pe Rusia o asteapta soarta URSS. Spor la munca !:))

833138236781701
Paul Conache  •  15 Decembrie 2016, 06:25

nici voi nu trebuia sa faceti decat un egal, nu inteleg de unde atatia nervi de la inceputul meciului, trebuia sa fiti calme si concentrate sa speculati erorile danezelor care aveau doar varianta victoriei, dar ele au fost mai inteligente v-au hartuit de la inceput si voi ati intrat in jocul lor,PACAT !

brancusi
brancusi  •  14 Decembrie 2016, 23:29

Deh,astazi totul a mers pe dos pentru noi,pe fondul epuizarii fizice.Personal sunt adeptul cresterii treptate in joc pe parcursul competitiei si atingerii varfului de forma catre final.Danezul a mutat impecabil,a sleit-o de puteri pe Cristina,tocand-o cu aparatoare ultra-agresive,respectiv a exploatat viteza net superioara a elevelor sale.Daca adaugam si neinspiratia noastra cu insistenta pe o Paula care nu a fost in meci avem foarte clar explicatia victoriei indiscutabile a unei echipe daneze deloc stralucitoare... E cazul sa le multumim totusi fetelor pentru dorinta si un turneu bun si sa le spunem cu dragoste si apreciere la revedere Paulei si Oanei! Cu Ambros,Neagu,Pintea,Buceschi,Dedu,Laszlo,Szucs,Zamfirescu,Bazaliu,avem insa viitor!Capul sus si hai Romania!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează