SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

VIDEO După câștigarea titlului, Rapid a transferat o campioană olimpică, mondială și europeană

Alexandra Lacrabere/ foto: Imago Images
Alexandra Lacrabere/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2022 11:42 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 12:35

Alexandra Lacrabere (35 de ani), campioană olimpică, mondială și europeană cu naționala Franței la handbal feminin, a semnat cu Rapid, noua campioană din Liga Florilor.

În sezonul 2021-2022, interul dreapta a jucat pentru Chambray Tourain, echipă din din campionatul Franței.

Fanii Rapidului, cerință specială pentru „dubla” cu Finlanda și Muntenegru » Cum s-au asigurat că nu vor fi rivali în peluză
ROMÂNIA - FINLANDA
Fanii Rapidului, cerință specială pentru „dubla” cu Finlanda și Muntenegru » Cum s-au asigurat că nu vor fi rivali în peluză

Alexandra Lacrabere, noua jucătoare de la Rapid

„Carlos Viver și David Ginesta vor conta sezonul viitor pe experiența Alexandrei Lacrabère, campioană olimpică, mondială și europeană cu naționala Franței. 

Interul dreapta așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu suporterii rapidiști alături de care speră să trăiască cât mai multe momente frumoase. Bine ai venit la Rapid, Alexandra și mult succes!”, a transmis Rapid pe pagina de Facebook a echipei de handbal.

Salutare tuturor! Sunt Alexandra Lacrabere. Am făcut acest video pentru a vă anunța că sunt foarte bucuroasă pentru că am semnat cu Rapid pentru sezonul viitor. Sunt nerăbdătoare să ajung și să vă cunosc pe toți, și mai ales să trăiesc momente frumoase alături de fani. Pe curând!

-Alexandra Lacrabere, noua jucătoare de la C.S Rapid 

Lacrabere s-a retras din naționala Franței, după 256 de apariții și 833 de goluri în tricoul naționalei „Cocoșului Galic”. Alexandra a câștigat aurul olimpic în 2020. Alături de naționala țării sale, ea a câștigat și Campionatul Mondial în 2017, dar și Campionatul European, în 2018.

Citește și alte știri din handbal:

Decizie fără precedent » Campioana Ucrainei va evolua în liga secundă din Germania: „Ne-am hotărât în nici 24 de ore”

Nume noi la FRH » Pe cine vrea Constantin Din în conducerea handbalului românesc

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
Grandy58
Grandy58  •  11 Iunie 2022, 16:09

A fost o mare jucatoare , dar au trecut anii !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează