SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București i-a prelungit contractul lui Adi Vasile până în 2021!

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 11:53

CSM București i-a prelungit contractul tehnicianului Adi Vasile până în iunie 2021. Obiectivele rămân neschimbate: câștigarea campionatului și ajungerea în Final Four-ul Ligii Campionilor.

CSM București a anunțat vineri că a prelungit angajamentul tehnicianului echipei feminine de handbal, Adrian Vasile, pentru încă un sezon. Contractul antrenorului expira în vara anului 2020.  

„Multumiți de parcursul echipei din luna octombrie până în prezent (de când tehnicianul a fost numit principal), de atmosfera de la lot și de felul în care decurge colaborarea dintre el și handbaliste, această hotărâre reprezintă continuarea firească pentru un club de talie mondială, precum CSM București", anunță clubul patronat de Primăria Capitalei. 

Obiectivele echipei rămân neschimbate. „Se dorește ca echipa să cucerească toate trofeele puse în joc în România (Liga Națională și Cupa României), dar și calificarea în careul de ași al celei mai puternice încleștări intercluburi de pe continent, EHF Champions League", a anunțat clubul. 

„Trebuie să mulțumesc clubului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o în toți acești ani! Am avut șansa să mă alătur acestui club și proiectului încă de la început. Am lucrat împreună cu mulți antrenori de la care am avut multe de învățat. Pentru mine, să fiu antrenorul echipei mele de suflet, în orașul în care m-am născut, este o mare onoare!”, a spus Adrian Vasile, antrenor principal CSM București.

De când a preluat echipa din postura de „principal", Adi Vasile a reușit 5 victorii în Liga Națională, iar în Liga Campionilor a bifat trei victorii, un egal și două înfrângeri.  

Adi Vasile este angrenat acum cu naționala Muntenegrului la Mondialul din Japonia, fiind secundul lui Per Johansson, cel cu care a lucrat și la CSM București.

Vezi și:

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // Din toate materialele oficiale ale turneului final din Japonia, prezente în Kumamoto, lipseşte Cristina Neagu!

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Cristina Neagu, Tomas Ryde și toate fetele din echipa națională au mers la o oră de meditație la Templul Kodenji

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // Tomas Ryde explică modul în care a pregătit echipa în ultimele zile din Japonia: „Nu cred că se va muri dacă pierdem cu Spania"

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO+FOTO Reportaj GSP din Kumamoto, oraşul în care se va disputa Mondialul de handbal: plin de viaţă, de oameni cumsecade şi de o civilizaţie de care suntem atât de departe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
reteleanu
reteleanu  •  29 Noiembrie 2019, 12:23

pai asta a fost de fapt antrenorul si sufletul echipei la toate marile lor succese... prea putin cunoscut, insa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează