SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

CSM București intră cu 6 puncte în grupa principală » De ce meciul cu BBM Bietigheim, din ultima etapă, nu mai are nici o importanță pentru campioana României

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 11:38

CSM București, FTC Budapesta și Vipers Kristiansand sunt echipele care au obținut deja calificarea în grupa principală în urma rezultatelor de duminică.

Bietigheim a pierdut pe teren propriu cu campioana Norvegiei, 26-34, și chiar dacă va câștiga în ultima etapă, la București, nu mai poate trece de Vipers, care are avantajul rezultatelor directe.

Cum în grupa principală se merge doar cu punctele obținute cu echipele calificate, CSM București va merge cu 6 puncte, victoriiile obținute cu FTC Budapesta (36-31 și 34-28), dar și cel din Norvegia (29-27). CSM a pierdut punctele de pe teren propriu cu Vipers (26-31).

FTC Budapesta și Vipers au până acum, fiecare, câte două puncte, Vipers din victoria cu CSM (31-26), iar FTC din succesul cu norvegiencele, de la Budapesta (27-26). Ultimele două puncte, în contul cărei echipe vor ajunge, se vor împărți sâmbătă, la meciul din Norvegia.

Gyor va veni probabil cu 8 puncte

Echipele din grupa D, din care face parte CSM, se vor încrucișa în grupa principală, cu echipele din grupa C. Acolo Gyor e lider autoritar având maximum de puncte, 10. Nu se știu însă echipele calificate în Main Round, Podravka și Thuringer bătându-se pe ultimul loc.

Gyor și Krim Ljubljana au biletele acontate. Campioana Europei mai are de jucat cu Podravka Koprivnica în ultima etapă. Dacă va învinge, indiferent de rezultatul din celălalt meci, Thuringer-Podravka, Gyor va ajunge în grupa principală cu 8 puncte, 2 peste CSM București. 

clasament

Clasament puncte pentru grupa principală

1. CSM București 4 3 0 1 125-117 6p
2. Vipers* 3 1 0 2 84-82 2p
3. FTC Budapesta* 3 1 0 2 86-96 2p
* ultimul meci care va conta va fi cel dintre Vipers-FTC Bupapesta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  12 Noiembrie 2018, 16:07

Cand te uiti ce poate pune la 9m csm, neagu, lekic , kurtovic/lazovic eu ma mir ca mai si pierd...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează