SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

„Cutremur” la CSM București: Vlad Enăchescu și-a dat demisia după ședința FRH: „Am asistat la un episod jalnic și incalificabil”

Vlad Enăchescu a lucrat pentru CSM București aproximativ un an
Vlad Enăchescu a lucrat pentru CSM București aproximativ un an

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 21:29

Vlad Enăchescu și-a anunțat demisia din funcția de coordonator al compartimentului de handbal din cadrul CSM București.

Chiar dacă directorul Telekom Sport a făcut publică decizia la scurt timp după ce FRH a informat că sezonul actual din handbalul românesc se încheie fără acordarea titlului de campioană, Enăchescu dezvăluie că hotărarea sa a fost luată în urmă cu două luni: „Încă din luna martie 2020 am decis să îmi închei colaborarea cu CSM București din motive care nu au nicio legătură cu decizia de astăzi a FRH”.

„Cutremur” la CSM București: Vlad Enăchescu și-a dat demisia după ședința FRH: „Am asistat la un episod jalnic și incalificabil”

Vlad Enăchescu a plecat de la CSM București

„FRH a decis astăzi să nu acorde titlul și nicio medalie. Un Consiliu de Administrație cenușiu, acaparat de interese meschine, a trimis CSM București pe poziția a doua în clasament, fără elementarele norme de bun simț și fără a lua în considerare că egalitatea de puncte cu Rm. Vâlcea era realizată în condițiile în care bucureștencele aveau un meci mai puțin disputat!!!

E trist, dar și mai dureros este că nu e surprinzător! De ceva vreme se vorbește despre corupția din handbal, despre protejați și interese de clan, despre farseuri care fac legea și care stabilesc după bunul plac ierarhiile și regulile. Sunt foarte multe decizii contradictorii în sport, iar astăzi am asistat la un nou episod jalnic și incalificabil.

Am decis să nu mai continui alături de club pentru că valorile mele nu sunt în concordanță cu un diletantism incredibil, cu delăsarea și cu minciuna, iar ca jurnalist am avut ocazia să mai primesc câteva răspunsuri la eterna întrebare «cum e posibil ca sportul românesc să nu mai performeze»?

Le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat ocazia să pătrund în lumea aceasta, care mi-au înțeles ideile, gândurile și dorințele, le mulțumesc jucătoarelor/jucătorilor și staff-ului pentru clipele fantastice trăite împreună (am să fiu mereu alături de voi), le mulțumesc prietenilor - sponsori care au venit să susțină efortul meu și le sunt profund recunoscător pentru asta. Cei care m-au dezamăgit se știu, sunt sigur, pentru că le-am spus în mod direct. Una peste alta a fost o experiență fantastică pe care aș repeta-o, dar în alte condiții. Go tigers!”, a scris Enăchescu pe Facebook.

FRH a decis astăzi să nu acorde titlul și nicio medalie. Un Consiliu de Administrație cenușiu, acaparat de interese...

Posted by Vlad Enachescu on Monday, May 18, 2020

12 iunie 2019este data la care Vlad Enăchescu a fost numit coordonatorul CSM București pe secțiunea handbal

Citește mai multe știri din handbal:

CSM București, reacție violentă după decizia Federației: „Mergem la TAS! E o jignire pentru noi! S-ar putea să fie gelozie”

Dan Savenco, dinamovistul-polițist, contrariat de decizia FRH: „E un pumn de KO! Dinamo domină handbalul românesc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  20 Mai 2020, 12:56
Postat de ceaiuri pe 19 Mai 2020, 22:31

gandeste mai mult....

Ceaiule,pana acum cateva zile vedeam doar delirul tau pe aici,pai o culme a prostiei ca tine,fara logica;fara rationalitate,cu o ura viscerala fata de CSM,deci subiectiv de da in clocot,crezi poti da sfaturi cuiva?

ceaiuri
ceaiuri  •  19 Mai 2020, 22:31
Postat de Tiberiu Bogdan pe 19 Mai 2020, 21:09

Mai diliule;esti cumva Verigeanu sub acoperire,de ieri ai infectat acest forum:vb numai ***!

gandeste mai mult....

110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  19 Mai 2020, 21:09
Postat de basistul pe 19 Mai 2020, 00:13

Egalitate de puncte, aveti doar cu punctele date de Dedu la masa verde dupa retrogradarea Coronei Braosv ... in realitate ... nu ati castigat pe teren acelasi numar de puncte ca SCM Rm. Valcea. Iar daca aveti un meci in minus, care l-ati amanat voi prin cerere ca sa va creati un avanataj competitonal (nu datorita fortei majore) ... ce ati vrea sa vi se acorde 2p din oficiu? Asa ar fi ok? Daca nu se mai pot juca meciuri, nu se mai poate ... ati pariat pe amanarea meciurilor (vreo 4 v-ati amanat) si iata ca prin interventia Fortei Majore ... ati pierdut. Se intampla ... cand incerci sa-ti creezi atatea avantaje competituionale.... se intampla sa ti-o mai iei si in MUFA ... nu poti castiga mereu ... la pariuri! Deci ... demisionarule ... inteleg ca te oftici ... ca nu ti s-au dat din oficiu 2p pentru un meci care nu l-ati disputat pe teren ... DA ... asta este intr-adevar ceva S C A N D A L O S ... nu este scandalos bugetul de 5 milioane de euro care-l luati in fiecare an din bugetul PMB, nu este scandalos ... ca v-ati luat inapoi punctele pierdute pe teren cu Corona Brasov, nu este scandalos ... ca vi se amana vreo 4 meciuri ... pana la sfarsitul sezonului ... este scandalos ... ca nu ti se da SI Titlul de Campioana, tot la Masa Verde ... de pe locul 2 ... desi nu ai pierdut si disputele directe cu Locul 1. Scandalos!

Mai diliule;esti cumva Verigeanu sub acoperire,de ieri ai infectat acest forum:vb numai ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează