SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Dinamo a renunțat la un jucător pe care l-a transferat în 2020 de la CSM București

Octavian Bizău în acțiune FOTO Raed Krishan
Octavian Bizău în acțiune FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 19:35 / Actualizat marti, 23 mai 2023 20:43

Dinamo s-a despărțit de coordonatorul Octavian Bizău. Cele două părți au reziliat de comun acord contractul

În vârstă de 25 de ani, Octavian Bizău era sub contract cu Dinamo din 2020 și era jucătorul campioanei până în 2024. Sezonul trecut, odată cu aducerea sârbului Kukic și a brazilianului Da Silva, internaționalul român a jucat din ce în ce mai puțin, iar în iarnă a fost împrumutat la CSM București. 

Octavian Bizău: „Un an greu”

Marți, cele două părți s-au despărțit de comun acord, jucătorul devenind liber de contract. „După un an greu din punct de vedere sportiv, cred că aceasta este cea mai bună variantă, atât pentru mine, cât și pentru club. Le mulțumesc celor de la Dinamo pentru tot sprijinul acordat în acești 3 ani. Sunt sigur că următoarea etapă a carierei va fi un pas înainte", a declarat Octavian Bizău pentru Gazeta Sporturilor. 

Bizău a început handbalul la Academia de Handbal Minaur Baia Mare, cu care a câștigat campionatul la juniori. În 2016 și 2020 a jucat la CSM București, apoi la Steaua între 2017-2019 și din 2020 la Dinamo.

Citește și alte știri din handbal:

HC Buzău a dat lovitura pe piața transferurilor, reușind să obțină semnătura unui jucător cu peste 500 de goluri în Liga Campionilor

Internațional român continuă în Spania » A semnat cu o echipă de cupă europeană

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează