SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Dinamo și Minaur, echipele cu punctaj maxim după cinci etape!

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 21:41 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 21:58

Campioana Dinamo a făcut scor cu CSM Vaslui, iar băimărenii au învins greu Reșița, antrenorul Adrian Petrea neputând folosi 10 jucători, accidentați sau infectați cu coronavirus

Etapa a 5-a în Liga Națională masculină a stat sub spectrul amânării meciului dintre CSM Focșani și Dobrogea Sud Constanța, echipa moldoveană fiind suspectată de ascunderea câtorva cazuri de COVID-19.

Dinamo s-a oprit la borna 40

Singurele echipe cu punctaj maxim după cinci runde au rămas Dinamo și Minaur Baia Mare, Constanța putând să se alăture și ea dacă va câștiga restanța cu Focșaniul. Campionii de la Dinamo au făcut scor cu CSM Vaslui. A fost concurs de goluri în poarta moldoveană, câștigători fiind extremele alb-roșiilor, Vali Ghionea (9 reușite) și Nicu Negru (8). Constantin Ștefan a menajat câțiva dintre titulari, dar chiar și așa Dinamo a mărșăluit de una singură.

Minaur Baia Mare a avut mult de furcă însă, cu CSM Reșița. În lipsa a 10 jucători din lot, 7 infectați cu coronavirus, 3 accidentați, băimărenii au trebuit să tragă tare pentru a câștiga. Adversarii au condus cu patru goluri în prima repriză, dar nu au mai avut putere în partea a doua. Noroc pentru Minaur cu centrul "naționalei" României, Alexandru Csepreghi, care a marcat de 12 ori în această partidă!

Dinamo și Minaur, echipele cu punctaj maxim după cinci etape!
Alexandru Csepreghi

Victorii la limită în ultimele minute

CSM București a câștigat extrem de greu disputa cu Dunărea Călărași. Echipa lui Gabriel Armanu a condus la pauză, 9-8 și ultima dată cu 18-17 în minutul 54. Pe final însă, bucureștenii au făcut mai puține greșeli și au profitat de ratările incredibile ale adversarilor. S-au impus cu 22-20, un succes imens pentru "tigri", care rămân cu un singur pas greșit.

CS HC Buzău a avut din nou un meci de infarct. Echipa lui Pero Milosevici a condus la pauză cu 18-12 pe CSM Făgăraș și se părea că își va trece în cont lejer cele trei puncte. Numai că în partea a doua brașovenii au revenit formidabil și au egalat la 27-27 când mai erau 2 minute și jumătate de joc. Buzăul a reușit însă să mai marcheze o dată și să-și treacă de partea ei victoria. În primul meci al zilei, Potaissa Turda s-a distrat cu CSU Suceava, 34-24.

Rezultate, etapa a 5-a

Poli Timișoara-Magnum Botoșani10-0*
CSM Făgăraș-CS HC Buzău28-29
CSU Suceava-Potaissa Turda24-34
Minaur Baia Mare-CSM Reșița27-24
Steaua București-CSM Bacău10-0*
Dunărea Călărași-CSM București20-22
Dinamo București-CSM Vaslui 40-26
Dobrogea Sud Constanța-CSM Focșaniamânat 

Clasament după 5 etape

1. Dinamo București 15 p
2. Minaur Baia Mare 15 
3. Dobrogea Sud Constanța 12 
4. CSM București 12 
5. Steaua București 11 
6. CS HC Buzău 10 
7. Potaissa Turda 9 
8. Poli Timișoara 9 
9. Dunărea Călărași 6 
10. CSM Focșani 6 
11. CSM Făgăraș 3 
12. CSM Vaslui 3 
13. CSM Bacău 3 
14. CSU Suceava 1 
15. CSM Reșița 0 
16. Magnum Botoșani 0

Gheorghe Tadici are coronavirus! Cum se simte antrenorul în vârstă de 68 de ani

CSM Focșani-Dobrogea Sud Constanța amânat! Un posibil caz de coronavirus la Focșani. Moldovenii riscă excluderea din turneu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează