SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - WISLA PLOCK 29-20

DINAMO - WISLA PLOCK 29-20 // Dinamo, în galeria selectă a Ligii Campionilor, după victoria cu Wisla Plock

Articol de - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 22:40

Dinamo a învins-o astăzi pe Wisla Plock, scor 29-20, iar calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin a devenit o simplă formalitate. 

Dinamo continuă seria meciurilor foarte bune în Ligă, bifând al șaselea joc în care nu cunoaște înfrângerea.

În acest moment, Dinamo este într-o galerie selectă alături de doar două echipe care nu au pierdut: nemții de la THW Kiel și spaniolii de la Bidasoa Irun. 

Ce e mai important, Dinamo este aproape de calificarea în play-off-ul optimilor de finală, având 5 puncte peste a treia clasată. „Câinii" au un program avantajos, victoriile în meciurile de pe teren propriu, cu Cehovski Medvedi și Kadetten Schaffhausen, asigurându-le și matematic unul dintre primele două locuri. 

„Vreau să depășim performanța de anul trecut!" 

Constantin Ștefan, antrenorul lui Dinamo, era și el foarte fericit după succesul cu Wisla, o echipă învățată cu meciurile de Liga Campionilor: „O victorie mare, muncită, îmi felicit jucătorii. Au fost foarte pragmatici, și-au respectat sarcinile stabilite. Știam că dacă începem bine, vor ceda, ei au venit pentru totul sau nimic", a declarat tehnicianul "alb-roșiilor".

 „S-au ținut de noi la început, dar jocul nostru de apărare și un Sajed din nou în zi mare au făcut diferența. Am avut și un atac calculat, cu un Kuduz în zi de șut", a punctat Ștefan.

Se gândește acum la viitor: „Am mai făcut un pas spre calificare, peste o săptămână jucăm cu elvețienii de la Kadetten, tot pe teren propriu. Trebuie să rămânem concentrați, pentru că am mai câștigat la 10 goluri diferență în Rusia și apoi am venit și am pierdut în campionat cu Steaua. Trebuie să menținem cadența", spune Constantin Ștefan.

Deși spune că este devreme, tehnicianul a dezvăluit și obiectivul lui Dinamo în Ligă: „Îmi doresc să depășim performanța de anul trecut. Asta înseamnă că trebuie să ajungem în sferturile de finală".   

12 goluridin 12 acțiuni au înscris aseară dinamoviștii de pe semicercul de 6 metri

27%a fost procentajul polonezilor la acțiunile de la 9 metri. Au marcat doar 8 goluri din 27 de posibilități. Dinamo a fost mai bună, cu 11 goluri din 20 de acțiuni, 55%

CLASAMENT GRUPA D

Loc/EchipăVictoriiEgaluriÎnfrângeriGolaverajPuncte
1. Dinamo420176-14710
2. GOG Gudme401162-1478
3. Wisla Plock213159-1605
4. K. Schaffhaussen122137-1374
5. IFK Kristianstad113138-1493
6. Cehovski Medvedi104127-1592

VEZI ȘI:

DINAMO - WISLA PLOCK 29-20 // VIDEO „Câinii” sunt de neoprit în Liga Campionilor! Au spulberat vicecampioana Poloniei și sunt ca și calificați în faza următoare a competiției

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează