SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - URUGUAY 36-19

EXCLUSIV / CORESPONDENȚĂ GSP DE LA AARHUS Thomas Ryde: "Sunt nervos când nu depinde de mine!"

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 00:00

Echipa României a plecat la hotel aseară, ca să urmărească meciul dintre Danemarca şi Muntenegru.

Antrenorul Tomas Ryde a rămas însă la Ceres Arena, alături de soţia sa. A cumpărat două beri şi s-a aşezat în tribună. "Eu cred că va bate Danemarca", spunea suedezul înainte de meci.

"Oricum, sunt nervos atunci când ştiu că nu depinde de mine, de echipa mea. Indiferent de rezultat însă, România va merge la Rio!", dă asigurări Tomas.

- E greu să piardă la Muntenegru la 7 goluri diferenţă, nu?
- Nu trebuie să gândim aşa. La Euro 2016, Croaţia a învins Polonia, ţara gazdă, la 12 goluri. Şi avea nevoie doar de o diferenţă de 10! Aşa că nu trebuie să ne considerăm câştigători.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mezzolano
mezzolano  •  20 Martie 2016, 15:25

C'est la vie, adica asa-i la vie cum zice fracezu`! :)))

popescu222
popescu222  •  20 Martie 2016, 15:17

Cel mai probabil a zis “I am nervous”, adica “sunt nelinistit”. De ce ar fi nervos, adica angry - nu pare genul ... Dar la nivelul presei sportive, e acceptabil si cu “furculition”... imi amintesc cand Mediafax a tradus o declaratie franceza “on peut pas accepter toute la misere de l”Est” cu nu putem accepta mizeriile din est (in loc de nefericirea estului)... sau celebrul “sold langa sold” la discursul lui Bush la Bucuresti (shoulder to shoulder, umar langa umar). Asta e, unii oameni au noroc de slujbe bune fara sa fie calificati pentru ele. Bravo lor, sunt smecheri, adica romani de succes.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close