SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Crina Pintea nu a mai ajuns în Insulele Feroe! I s-a făcut rău la Paris

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 21:52

Crinei Pintea, pivotul „naționalei” României, i s-a făcut rău la Paris și s-a întors în țară!

Reprezentativa feminină a României a pierdut-o și pe Crina Pintea pentru partida cu Insulele Feroe, de duminică, din preliminariile Euro 2020. Pivotul de la CSM București plecase în Franța, cu restul lotului, de unde vineri seară urma să zboare spre Torshavn. 

Numai că, în Franța, Crina Pitea s-a simțit rău. Nu a participat nici la antrenament, alături de restul coechipierelor. După consultări ale tehnicienilor Tomas Ryde și Costică Buceschi, s-a luat hotărâtea ca jucătoarea să se întoarcă acasă, în România.

Astfel, România le va avea pe postul pe pivot pentru disputa de duminică, ora 19:00 (direct TVR 1), contra Insulelor Feroe, doar pe Raluca Băcăoanu și Lorena Ostase.

Cristina Neagu, Gabriela Perianu accidentate și ele nu au făcut deplasarea, iar Valentina Elisei Ardean și-a anunțat retragerea din echipa națională la finalul disputei cu Ucraina.

România a debutat cu o victorie în grupa a 7-a de calificare la Euro 2020, 27-24 cu Ucraina, la Brașov. În schimb, Insulele Feroe, adversara de duminică, a pierdut în Polonia, 16-28. 

Citește și:

5 momente impresionante din cariera Valentinei Elisei: a fugit de la propria nuntă ca să joace în echipa națională!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
magura
magura  •  28 Septembrie 2019, 09:21

Nu-i mare problema pentru Romania. Vom invinge deoarece avem in fata un adversar destul de slab valoric. HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close