SPORTURI  »  HANDBAL  »  EUROPEAN LEAGUE / POTAISSA TURDA-FENIX TOULOUSE (AZI, 21:45, DIGI 4, LOOK)

Adversar de top pentru Potaissa Turda în European League

Articol de - Publicat marti, 22 septembrie 2020 14:26 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 15:52

Adversara ardelenilor, echipa franceză Fenix Toulouse, vine din cel mai puternic campionat din Europa

Potaissa Turda are o misiune extrem de grea pentru calificarea în grupele European League. Adversara ardelenilor, echipa franceză Fenix Toulouse, vine din cel mai puternic campionat din Europa. La Toulouse au jucat, de-a lungul timpului, mari internaționali francezi: Jerome Fernandez, Cédric Sorhaindo, Valentin Porte, Cyril Dumoulin.

Cei mai importanți jucători ai echipei actuale sunt sârbul Nemanja Ilici, căpitanul echipei, portarul naționalei Braziliei, Cesar Almeida, pivotul norvegian Henrik Jakobsen și extrema dreapta Édouard Kempf, crescut la juniorii PSG. În Franța nu s-a reluat sezonul, programat abia pe 24 septembrie. În această vară însă, Toulouse a făcut câteva amicale, bilanțul fiind de trei victorii, un egal și o înfrângere.

Potaissa Turda a trecut în turul precedent de croații de la HRK Gorica: 24-26 și 32-27. În Liga Zimbrilor, Turda a câștigat două dispute: 28-24 cu Poli Timișoara și 36-29 cu CSM Făgăraș, cu dar a pierdut în fața Stelei, 27-28.

Constanța luptă pentru intrarea în grupe cu Sporting Lisabona!

Ediție de COLECȚIE la „Prietenii lui Ovidiu”, miercuri, ora 20:00 » Fostul mare handbalist Cristian Gațu, prima apariție după ce a suferit un atac cerebral, acum 6 luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează