SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - VIBORG 31-32 (ÎN TUR 21-28)

Fetele de la Oltchim au pierdut finala, dar au ajuns aproape de cel mai înalt nivel

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Jucătoarele Oltchimului au privit în gol cum adversarele ţopăie pe podium cu trofeul Ligii Campionilor în braţe. Sînt mîndre însă că au ajuns în vîrf.

Vîlcencele de la Oltchim au sperat că sîmbătă seara pot înfăptui o minune. Au încercat cu disperare să întoarcă rezultatul din meciul tur, acel 21-28 de la Herning. Şi-au dorit enorm să ajungă să bea şampanie din cupă, dar nu au putut trece de un Viborg colosal, o echipă construită în ani, o multinaţională care cu greu poate fi răpusă.

La final, Neagu, Stanca, Lecuşanu şi celelalte au luptat doar ca să obţină o victorie de palmares, care să-i mulţumească măcar pe cei 5.000 de oamenii ce au răguşit încurajîndu-le în sala Polivalentă. Nici acest lucru nu l-au putut înfăptui, danezele dorindu-şi la rîndul lor un triumf la Bucureşti.

"Trebuie să recunoaştem, Viborg a fost cu o clasă peste noi. Sîntem trişti că nu am putut cîştiga trofeul, dar avem şi motive de mulţumire că am ajuns pînă aici. Sper ca oamenii să aprecieze efortul fetelor şi munca lor", a declarat la final antrenorul Radu Voina. "Nu am putut trece de Viborg, danezele au fost mai bune. E cea mai bună echipă din lume, îmi doresc să ne întîlnim şi la anul în finală. Avem numai de învăţat după astfel de meciuri", a adăugat căpitanul Oltchimului, Steluţa Luca.

Au fost la discotecă
Imediat după meciul cu Viborg, vîlcencele au plecat la hotel, acolo unde conducerea clubului a organizat un banchet. Jucătoarele au zăbovit pînă în jurul orei 2:00, după care fie s-au retras în camere, fie au plecat la discotecă. Ramona Maier, Adina Fiera, Narcisa Lecuşanu, Regina Şimkute, Anastasia Pidpalova şi Oana Manea au dat curs invitaţiei unuia dintre sponsori care a închiriat o masă într-o cunoscută discotecă bucureşteană. Fetele au dansat, dar au primit şi dedicaţii. "You are simply the best" cîntat de Tina Turner a fost hitul în cinstea finalistelor Ligii Campionilor. Pe final, sponsorul care a organizat întîlnirea a oferit două torturi.

"Am visat frumos, am încercat o minune, dar minunile se întîmplă mai rar. Amărăciunea noastră a fost un pic îndulcită de atmosfera senzaţională din Sala Polivalentă"
Radu Voina, antrenor Oltchim

MEDIA
Aproape dublu!
Partida de la Bucureşti dintre Oltchim şi Viborg, transmisă în direct sîmbătă, de ProTV, a fost urmărită de aproximativ  1,2 milioane de telespectatori din mediul urban. Returul disputat la Sala Polivalentă a înregistrat o audienţă aproape dublă faţă de partida tur din Danemarca, la care s-au uitat în jur de 700 de mii de oameni. Postul din Pache Protopopescu a fost lider de piaţă în timpul partidei Oltchim - Viborg (31-32).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  17 Mai 2010, 16:25

NOUL FUTADORES A LUI MAIER LE-A INVITAT PE C.U.R.V LA DISCOTECA UNDE AU TRAS PE NAS SI AU SUPT LA GREU. AU SUFERIT MULT !!!!

 •  17 Mai 2010, 08:58

NU ar trebui sa sa minimizeze performantaa pe care au reusit-o fetele de la Vilcea!!! a fost o batalie imens de inechilibrata. Ca un fel de Barcelona(Viborg) - Atletico. Sigur si fetele noastre sunt bune, dar nu poti compara bugetele, jucatoarele, Viborg a adunat cele mai bune jucatoare din Europa... asa ca FELICITARI FETELOR, ati facut Romania cunoscuta pe harta Europei, ne-ati facut mandri sa fim romani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează