SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

Gabi Szucs s-a accidentat » Interul stânga al ”naționalei” României trebuie să stea două săptămâni cu mâna dreaptă în ghips

Gabi Szucs a jucat în tricoul României la turneul preolimpic de la Aarhus FOTO Cristi Preda
Gabi Szucs a jucat în tricoul României la turneul preolimpic de la Aarhus FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 27 martie 2016 00:00

Veşti proaste pentru naționala României, calificată la Jocurile Olimpice de la Rio.

Gabriella Szucs, jucătoare de bază în apărarea "tricolorelor", s-a accidentat la ultimul meci de campionat, cel câștigat de echipa sa de club, HCM Baia Mare, 27-22 cu HCM Roman, pe teren propriu.
La una din faze, Gabi s-a lovit la degetul mic de la mâna dreaptă. Deși avea dureri mari, Gabi a continuat să joace. Radiografia făcută după meci însă a dezvăluit faptul că handbalista are degetul mic, de la mâna dreaptă, rupt.

"Mi s-au recomandat două săptămâni în care să stau cu mâna în ghips. După prima săptămâna va trebui să merg la un nou control medical", a declarat Gabi. Ea nu va face deplasarea cu echipa pentru meciul de la Craiova, care se va disputa luni, de la ora 16:30.
Szucs va reveni pe finalul sezonului și speră să fie ferită de ghinioane, jucătoarea dorind să prindă echipa României pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ottobraun
ottobraun  •  27 Martie 2016, 16:45

Gabi Szucs cea mai frumoasa handbalista , ardeleanca 100%!

sakamoto
sakamoto  •  27 Martie 2016, 11:13

Multa sanatate Gabi Szucs! Avem mare nevoie de tine la Rio. Esti o handbalista excelenta si un om de caracter.Respect!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează