SPORTURI  »  HANDBAL  »  EUROPEAN LEAGUE

VIDEO Sărbătoare în deplasare! Gloria Bistrița a câștigat grupa C și s-a calificat în sferturile din European League la handbal feminin

FOTO: Facebook @Gloria Bistrița
FOTO: Facebook @Gloria Bistrița

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 03:03 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 10:19

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a impus în deplasarea cu MKS Lublin, scor 29-26, și a câștigat grupa C din European League la handbal feminin. Elevele lui Florentin Pera așteaptă să afle numele adversarei din sferturile de finală.

Gloria Bistrița a confirmat victoria senzațională obținută săptămâna trecută la Nantes, împotriva unei echipe cu trei campioane mondiale în componență.

Rapid o bate pe Zaglebie și visează în continuare la „optimile” Ligii Campionilor » Calcule: ce trebuie să se întâmple în runda decisivă
LIGA CAMPIONILOR
Rapid o bate pe Zaglebie și visează în continuare la „optimile” Ligii Campionilor » Calcule: ce trebuie să se întâmple în runda decisivă

Gloria Bistrița și-a câștigat grupa din European League

Formația antrenată de Florentin Pera s-a impus fără emoții în deplasarea din Polonia, ajutată și de o galerie formată din aproape 100 de persoane.

Căpitanul Cristina Laslo a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu 9 goluri. Au mai contribuit la victorie: Bianca Bazaliu (5), Tamires Frossard (3), Laura Pristăvița (2), Ida Dahl (2), Seynabou Rodriguez (2), Nicoleta Dincă (2), Nina Bulatovic (1), Deborah Kpodar (1), Sonia Seraficeanu (1), Gnonsiane Niombla (1).

Bistrițencele au câștigat grupa C din European League. În faza sferturilor de finală vor da peste ocupanta poziției secunde din grupa D. Acolo, bătălia se dă între norvegiencele de la Sola, maghiarele de la Mosonmagyarovar și ibericele de la Malaga.

Clasamentul grupei C din EHF European League:

Sărbătoare în deplasare! Gloria Bistrița a câștigat grupa C și s-a calificat în sferturile din European League la handbal feminin
FOTO: ehfel

Florentin Pera: „Îmi felicit fetele!”

Suntem foarte fericiți că am reușit să ne realizăm obiectivul, de a ne califica în sferturile competiției. E o performanță frumoasă având în vedere că am plecat cu a doua șansă în grupă. Nantes era clar favorită. Cel mai bun joc al nostru a fost chiar pe terenul lui Nantes. 

Mă bucur că am reușit să avem un parcurs aproape perfect. Îmi felicit fetele! Am arătat că jucăm ca o echipă, cu dorință, implicare. S-a văzut că luptăm pentru fiecare minge și avem atitudine. Traversăm o perioadă foarte bună. 

Felicit și le mulțumesc fanilor! Au făcut eforturi să vină până la Lublin pentru a ne susține. Galeria a fost la înălțime. Ma bucur că am obținut această calificare pentru ei. E prematur să vorbim de obiective. S-a creat o emulație și vrem să aducem cât mai multe rezultate pozitive. 
- Florentin Pera, antrenor Gloria Bistrița

Citește și alte știri din handbal:

Dunărea Brăila s-a calificat în „sferturile” European League! Victorie entuziasmantă în fața vicecampioanei Germaniei
European League
Dunărea Brăila s-a calificat în „sferturile” European League! Victorie entuziasmantă în fața vicecampioanei Germaniei
Concluzii după derby-ul  din Liga Florilor » CSM București, de nerecunoscut + Prin ce a impresionat Rapid
ANALIZĂ
Concluzii după derby-ul din Liga Florilor » CSM București, de nerecunoscut + Prin ce a impresionat Rapid

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează