HANDBAL  ·  CORONAVIRUS

Danezul Mads Mensah Larsen, campion mondial în 2019, pozitiv la Covid-19

Mads Mensah Larsen
Mads Mensah Larsen

Articol de — Luni, 16 Martie, 17:15

Mads Mensah Larsen (28 de ani), jucătorul echipei germane Rhein-Neckar Löwen, a fost descoperit pozitiv cu coronavirus. Handbaliștii de la Rhein-Neckar Löwen și THW Kiel au intrat în carantină.

El a avut simptome asemănătoare gripei săptămâna trecută și a fost apoi testat pozitiv pentru virusul Covid-19.

"A fost plasat în carantină internă vreme de 14 zile, împreună cu familia sa, ca precauție. Jucătorul se simte în formă și e pe deplin rezistent", a anunțat clubul Rhein-Neckar Löwen.

"Suntem mereu în contact cu medicul echipei noastre, cu autoritățile și încercăm să facem totul pentru a încetini răspândirea virusului. Suntem conștienți de obligația pe care o avem, dar și de responsabilitatea noastră în această situație critică. Sănătatea jucătorilor și celor din staff este cu adevărat prioritatea noastră", a spus Jennifer Kettemann, CEO Rhein-Neckar Löwen.

Mads e campion olimpic cu Danemarca, la Rio 2016, dar și campion mondial anul trecut, la turneul găzduit chiar de țara sa. Din 2014 el joacă în Germania, la Rhein-Neckar Löwen, iar din 2021 a semnat cu Flensburg, tot din prima ligă germană.

60 de persoane în carantină

Pe 8 martie, Rhein-Neckar Löwen a jucat ultimul meci în Bundesliga, în deplasare cu liderul THW Kiel. Kiel a câștigat cu 27-21. Pentru că au intrat în contact cu internaționalul danez, 60 de persoane, atât de la Kiel, cât și de la Rhein-Neckar Löwen au intrat în carantină, la domiciliu, și nu au voie să iasă în plublic timp de două săptămâni.

Citește mai multe despre handbal:Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1