SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC MOTOR - DINAMO

Dinamo, înfrângere la limită » Cum arată clasamentul grupei din Liga Campionilor

Campioana României a ajuns în fața partidei pe care trebuie să o câștige pentru a putea spera să treacă de faza grupelor / foto: Raed Krishan (GSP)
Campioana României a ajuns în fața partidei pe care trebuie să o câștige pentru a putea spera să treacă de faza grupelor / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 21:15 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 21:44

Dinamo București a pierdut cu HC Motor Zaporojie, 27-28, în etapa a patra din grupa Ligii Campionilor

Dinamo și HC Motor luptă pentru evitarea ultimelor locuri în grupa din Liga Campionilor, iar echipa din Ucraina a câștigat la doar un gol diferență.

Campioana României avea nevoie de victorie pentru a putea spera să treacă de faza grupelor, dar elevii lui Xavi Pascual au fost mereu în urma adversarilor.

HC Motor a început bine și a condus partida, dar scorul la pauză a fost egal, 13-13.  La jumătatea reprizei secunde, Dinamo era condusă la 4 goluri, dar a reușit să egaleze.

Pe final, la 27-27, Dinamo a avut un atac ratat, iar HC Motor a marcat golul victoriei.

După 4 etape, Dinamo e pe 7, cu 2 puncte (o victorie și 4 înfrângeri). HC Motor e pe 6, cu 4 puncte. Din grupă, primele două se califică direct în „sferturi", iar locurile 3-6 vor juca în „optimi”.

Dinamo, înfrângere la limită » Cum arată clasamentul grupei din Liga Campionilor

Citește și alte știri din handbal:

CSM București, victorie în deplasarea cu Dortmund din Liga Campionilor! Final pe muchie de cuțit

VIDEO + FOTO Demonstrația lui Dika Mem » Dinamo a fost învinsă clar de Barcelona în deplasarea din Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
demolarii
demolarii  •  22 Octombrie 2021, 11:00

Dinamo nu a pregătit bine meciul. Spațiul de joc era foarte alunecos. Fapt ce trebuia știut pentru a adapta încălțămintea de joc. Ca rezultat , jocul interilor a fost inexistent, jucătorilor fiindu-le teama sa sara sau sa faca schimbări bruște de direcție....

ceaiuri
ceaiuri  •  22 Octombrie 2021, 08:52
Postat de cocioc pe 22 Octombrie 2021, 08:36

***. La final le-ai băgat în gură de fericire că a pierdut Dinamo. Așa sunteți voi gigistii! Rai și P. R. O. S. T. I. !

si tu ai baut gaz...daca tot dai cu presupusul(banuiesc ca esti microbist si ai nimerit prost..e tot un joc cu mingea dar cu alta parte a corpului)

cocioc
cocioc  •  22 Octombrie 2021, 08:41
Postat de idi53 pe 21 Octombrie 2021, 23:13

Motor era o echipa de batut!Pacat!Cred ca o parte din vina o are si Xavi Pascal cu acest sistem de atac in 7 si poarta goala!Se vedea ca nu reuseau sa se concentreze si multe ratari ,spoi ei marcau cu poarta goala!Asa puteau sa experimenteze in campionat nu in LC!

Erau de bătut, dar nu cu arbitrajul de aseară! Dinamo ar fi bătut dacă îl avea la 9m pe dika mem!.... Și tot nu știu dacă macedonenii nu inventau ceva eliminări și atunci! E greu cu arbitrajele caraghioase din Gh. League! Parca am revazut meciurile cu fcsb și istvan kovacs!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează