SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

FOTO Imagini de colecție cu handbalistele de la Rapid » Cum au sărbătorit câștigarea titlului

Handbalistele de la Rapid +14   FOTO
Handbalistele de la Rapid

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 22:38 / Actualizat marti, 31 mai 2022 22:46

Rapid a învins-o pe SCM Rm. Vâlcea în ultima etapă, scor 35-27, și și-a adjudecat titlul de campioană a României la handbal feminin în acest sezon.

Mircea Lucescu arată cu degetul după retrogradarea lui Dinamo: „Ei sunt vinovații!”
dinamo
Mircea Lucescu arată cu degetul după retrogradarea lui Dinamo: „Ei sunt vinovații!”

Clasamentul final în Liga Florilor:

  • 1. Rapid - 69p
  • 2. CSM București - 68p

Handbalistele de la Rapid au sărbătorit în mare stil triumful, iar imaginile sunt unele de neuitat. După un sezon fabulos, în care au controlat ostilitățile în campionatul național de handbal feminin, campioanele au avut un moment de relaxare, mai ales că suspansul în lupta la titlu a ținut până în ultima etapă.

+10 FOTO

Obiectiv îndrăzneț în Liga Campionilor

Bogdan Vasiliu, 45 de ani, managerul secției de handbal din Giulești, este foarte optimist în ceea ce privește parcursul pe care îl vor avea rapidistele în Liga Campionilor în sezonul viitor.

„Îmi doresc să ajungem în Final Four din prima. E o poveste, în momentul în care am plecat cu CSM-ul la ambiții europene, am terminat pe locul 6 atunci, în 2013 sau 2014, și am făcut o paralelă pe care doar acum o spun, suntem pe locul 6, cum am terminat cu Rapidul anul trecut, înseamnă că în următorul vom lua campionatul. 

Și așa s-a întâmplat, înseamnă că la anul trebuie să luăm Liga Campionilor. Asta a fost succesiunea la CSM”, a declarat Bogdan Vasiliu, într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și alte știri despre handbal:

Adi Vasile îi ia apărarea Cristinei Neagu, după ce handbalista a lansat acuze de blat la adresa Rapidului: „Dacă vom continua așa, ne păcălim”

EXCLUSIV Bogdan Vasiliu, managerul secției de handbal din Giulești, se destăinuie Gazetei: „Rapid va fi pregătită pentru Liga Campionilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
laur_gr
laur_gr  •  01 Iunie 2022, 12:13

Este super ca avem campionat puternic cu cel putin 3 echipe de nivel foarte ridicat. La fotbal nici CFR nu e de nivel ridicat.

costeltudor
costeltudor  •  01 Iunie 2022, 08:19

FELICITĂRI și mult succes in continuare !!! Nu pot sa nu remarc ca in afara de faptul ca sunteți CAMPIOANE sunteți și frumoase !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează