SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RÂMNICU VÂLCEA

Fosta campioană a României a reușit transferul unui golgeter din Liga Națională

Jovana Kovacevic // FOTO: Imago
Jovana Kovacevic // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 09:35 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 10:20

Jovana Kovacevic (25 de ani), interul stânga al celor de la Gloria Bistrița, va ajunge din sezonul viitor în Zăvoi, fiind cel mai recent transfer bifat de fosta campioană a României, SCM Râmnicu Vâlcea.

Echipa olteană a perfectat o nouă mutare în vederea viitorului sezon competițional și a reușit să obțină semnătura jucătoarei din Serbia, Jovana Kovacevic, handbalistă ce evoluează în Liga Națională începând cu anul 2020, anunță Eurosport

România pierde din nou cu Danemarca și tremură pentru calificare! Cum ajungem la Euro 2022
PRELIMINARII EUROPEAN
România pierde din nou cu Danemarca și tremură pentru calificare! Cum ajungem la Euro 2022

Jovana Kovacevic a semnat cu SCM Râmnicu Vâlcea

În vârstă de 25 de ani, interul stânga a evoluat sezonul precedent la vicecampioana Minaur Baia Mare, devenind golgetera Ligii Naționale, cu 177 de goluri, la care se adaugă alte 55 de reușite în Cupa EHF. În actuala ediție, Kovacevic activează la Gloria Bistrița, fiind principala marcatoare a lotului, cu 67 de goluri înscrise până acum. 

De-a lungul carierei, aceasta a mai evoluat în Muntenegru și Ungaria, la echipe precum Buducnost Podgorica, Bekescsaba și Erd. 

Internațională din Serbia, în lotul celor de la Vâlcea

Noul transfer bifat de SCM Râmnicu Vâlcea este din anul 2015 și la echipa națională a Serbiei și ultima dată a participat alături de țara sa la Campionatul Mondial de anul trecut desfășurat în Spania. 

Kovacevic reprezintă al patrulea transfer efectuat de gruparea olteană pentru sezonul viitor, după ce în luna februarie alte trei handbaliste își puseseră semnătura pe contractul cu echipa de la Vâlcea. Extrema dreapta Asuka Fujita (Minaur Baia Mare), centrul Daniela de Jong și extrema stânga Elin Hansson (Skuru IK, Suedia) sunt celelalte jucătoare care se vor alătura lotului începând cu sezonul viitor.  

Vâlcea a pierdut-o pe Zeljka Nikolic

După ce au reușit să o transfere pe Jovana Kovacevic, trupa din sudul țării a cedat-o pe extrema dreaptă Zeljka Nikolic la echipa bistrițeană. În vârstă de 30 de ani, aceasta a venit în campionatul românesc în anul 2016, iar după patru sezoane petrecute la SCM Craiova, timp în care a devenit câștigătoare a Cupei EHF, a semnat cu cealaltă echipă din Oltenia, SCM Râmnicu Vâlcea, la care a petrecut ultimele două ediții de campionat. 

🔴⚫️ 𝗭𝗘𝗟𝗝𝗞𝗔 𝗡𝗜𝗞𝗢𝗟𝗜𝗖 se alătură Gloriei 2018! ⚽️ Extrema dreaptă a Serbiei a semnat cu Clubul Sportiv Gloria 2018...

Publicată de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pe Duminică, 6 martie 2022

Derby cu CSM București în Polivalentă

SCM Râmnicu Vâlcea, ocupanta locului 4 în Liga Națională, se deplasează sâmbătă, de la ora 15:30, în Sala Polivalentă din București pentru derby-ul cu CSM, ocupanta poziției secunde. 

Înaintea acestui duel, vâlcencele au două partide în minus, în timp ce trupa lui Adi Vasile are nevoie obligatoriu de succes pentru a rămâne aproape de Rapid, liderul campionatului.

Citește alte știri din handbal

Începe lupta pentru Mondial » Dublă de foc pentru naționala de handbal
România
Începe lupta pentru Mondial » Dublă de foc pentru naționala de handbal
Dinamo părăsește Liga Campionilor cu capul sus! Repriză secundă excelentă cu Vive Kielce
LIGA CAMPIONILOR
Dinamo părăsește Liga Campionilor cu capul sus! Repriză secundă excelentă cu Vive Kielce

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  14 Martie 2022, 09:35

lipsa banilor se vede in jucatoarele transferate(se pare ca primarul are de terminat niste investitii imobiliare)cred ca o sa fie un buget mai mic decat cel ce se incheie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează