SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID, ÎN SFERTURILE LIGII

Kim Rasmussen, imediat după calificarea Rapidului în „sferturile” Ligii Campionilor: „Ne vom hrăni mai departe cu această energie”

FOTO: Imago +5   FOTO
FOTO: Imago

Articol de , - Publicat duminica, 26 martie 2023 19:20 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 19:25

Rapid a câștigat returul contra lui Krim Ljubljana, scor 30-24 (24-29 în tur), și s-a calificat în „sferturile” Ligii Campionilor la handbal feminin. Antrenorul danez Kim Rasmussen (50 de ani) crede că galeria giuleșteană a avut un rol determinant astăzi. 

Kim Ramsussen a sosit la Rapid la începutul lunii martie, chiar înaintea „dublei” cu Krim Ljubljana. Antrenorul danez, cel care a adus singura Ligă a Campionilor în România, cu CSM București, în 2016, a demonstrat încă o dată că este un specialist al competiției.

CSM București și-a aflat adversara din „sferturile” Ligii Campionilor » Înfruntă „coșmarul” de anul trecut, condus de Nora Mork
Liga Campionilor
CSM București și-a aflat adversara din „sferturile” Ligii Campionilor » Înfruntă „coșmarul” de anul trecut, condus de Nora Mork

Kim Rasmussen, după calificarea Rapidului în „sferturile” Ligii Campionilor

„Atmosfera a fost grozavă, e frumos să revenim aici. Suporterii ne-au împins de la spate, dar trebuie să le ofer credit jucătoarelor. Cu ce energie și mentalitate au jucat... sunt fericit că am reușit, cred că am meritat victoria astăzi.

Cu o săptămână înainte de meciul tur de la Krim am avut accidentări, apoi meci la Zalău. Săptămâna aceasta am avut toate jucătoarele la dispoziție, așa că am tras și mai mult. Ca antrenor, ăsta e lucrul pe care îl vrei.

Sunt mândru și fericit pentru ele, pentru staff și pentru toată lumea. Ne vom hrăni cu această energie, cu asemenea atitudine vrem să jucăm mereu. 

Avem un meci în campionat și apoi ne vom pregăti pentru Vipers”, a spus Kim Rasmussen. 

Tabloul sferturilor de finală din Liga Campionilor:

  • Odense - Gyor
  • Ferencvaros - Metz
  • Rapid - Kristiansand
  • Esbjerg - CSM București

VIDEO. Cum a sărbătorit Rapid calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Jaqueline Cristian zâmbește în Mallorca » Titlu și salt de 30 de locuri în clasamentul mondial

Laude pentru Sorana Cîrstea » „Are unele dintre cele mai curate lovituri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
superdaniel72
superdaniel72  •  26 Martie 2023, 19:45

Ptiu!

Catalynn__..
Catalynn__..  •  26 Martie 2023, 19:43

Din câte înțeleg meciurile sunt peste o luna, deci timp de pregătire ar fi. Doar ca Vipers nu sunt o echipa in fata căreia sa ai șanse jucând ca astăzi, greșeli copilărești in situații cheie. Și nu e sa zici ca sunt românce și deh!, dimpotrivă singura careia nu ii tremurau budigaile a fost Grozav. OK, și Polman. :-))) Din partea mea mult succes, aduceți trofeul CL înapoi in România, voi sau CSM! :-)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează