SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM

LUBLIN - CSM BUCUREȘTI // Cristina Neagu revine pe parchet! Anunț extraordinar înaintea Campionatului Mondial de handbal feminin

Articol de - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 18:17

Cristina Neagu (31 de ani) a făcut deplasarea cu CSM București pentru meciul cu Lublin din Liga Campionilor și anunță că va reveni pe parchet.  

  • Lublin - CSM București e duminică, de la 18:00, liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 2, TV Digi Sport 2 și Look Sport.  

După 11 luni de așteptare, suferință și durere, perioadă în care a trecut printr-o operație și printr-o recuperare grea la genunchiul drept, Cristina Neagu revine duminică pe teren. Interul stânga al CSM București și al naționalei României s-a antrenat alături de coechipiere toată săptămâna, s-a băgat la joc, a aruncat la poartă având opoziția coechipierelor, iar genunchiul a răspuns excelent. "Este pe drumul cel bun. Genunchiul său a reacționat excelent. Sunt cele mai bune semne pe care Cristina putea să le primească", a declarat antrenorul Adrian Vasile. 
Neagu a făcut sâmbătă deplasarea cu restul echipei, în Polonia, iar în funcție de desfășurarea partidei, va intra și pe teren. Vor fi primele minute ale interului stânga în actuala ediție a Ligii Campionilor. 

Focus pe Campionatul Mondial 

Neagu își dorește enorm să-și ajute și echipa de club, dar și să intre cât de cât în formă pentru Campionatul Mondial din Japonia, până la debutul căruia a mai rămas mai puțin de o lună. Dacă totul decurge normal, Neagu poate prinde acum cinci meciuri până la CM: cu MKS Lublin, Esbjerg și Rostov Don (Liga Campionilor), cu Corona Brașov și SCM Craiova (Liga Națională). Probabil că va sta maximum 15 minute per meci în teren, dar asta depinde și de felul cum se va simți după primele dispute. 

În celălalt meci al grupei, în etapa a 4-a, Rostov Don a învins Esbjerg, 34-26.

Nu contează rezultatul 

Partida de duminică, de la Lublin, este una în care rezultatul nu contează decât pentru palmares. Polonezele nu au niciun punct în clasament și nu se mai pot califica în Main Round. În aceste condiții, chiar și dacă va pierde, CSM nu va fi afectată în faza a doua a Ligii Campionilor. Bucureștencele își doresc însă o victorie, mai ales că, acum o săptămână, au făcut scor cu campioana Poloniei, 35-19. 

„Chiar dacă adversarele noastre de duminică nu vor trece de faza grupelor şi pentru noi punctele puse în joc nu înseamnă nimic, cred că este un meci foarte important pentru echipă. Atmosfera va fi mai bună, va fi una pozitivă după o victorie, iar acest meci este, de asemenea, un antrenament bun pentru partidele cu Esbjerg şi Rostov”, a declarat portarul Jelena Grubisici. CSM e lider în grupă după trei etape, dar meciurile care vor conta cu adevărat sunt cele cu Esbjerg, de la București (10 noiembrie), și cu Rostov, în Rusia (16 noiembrie). 

Clasament grupa B 


1. CSM București 3 2 1 0 82-64 5 
1. Rostov Don 4 2 1 1 114-101 5 
3. Esbjerg 4 2 0 2 107-106 4 
4. MKS Lublin 3 0 0 3 62-94 0 
* primele trei clasate se califică în Main Round 

Cristina Neagu și-a lansat filmul documentar

Vezi și: 

SCM RM. VÂLCEA - BUDUCNOST 20-21 // VIDEO Campioana României pierde la limită în grupele Ligii Campionilor! Cum arată ACUM clasamentul

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
446194735563038
Cony Nick  •  03 Noiembrie 2019, 18:56

...cele mai multe accidentarii se întâmpla la jocurile fara miza sau cu echipe care nu au ce pierde , dar se vor stradui acasa sa câstige contra echipelor mai bune si în special pentru sustinatorii lor...la handbalul echipelor de femei este posibil orice rezultat... dupa parerea mea Neagu poate sa joace ...dar atentie sa nu se accidenteze si la celalat picior sau ???? ....

catalynn
catalynn  •  03 Noiembrie 2019, 06:01

Era clar ca va dura un an pana sa revina in teren desi erau unii superoptimisti cu numai 6 luni, motiv pt care nici pe Nora Mork nu cred ca o vom revedea jucand (daca va mai juca!) decat de prin sezonul viitor. Sa fie intr-un ceas bun si multa sanatate!

129092117557019
Sofia Ioana  •  02 Noiembrie 2019, 19:52

In sfarsit o veste buna!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează