SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Montpellier eliminată de Cehovski Medvedi la aruncările de la 7 metri!

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Fostele adversare ale campioanei României, Montpellier şi Cehovski Medvedi s-au întîlnit în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la masculin.

După ce ruşii au învins pe teren propriu cu 32-27, francezii au reuşit sîmbătă seara să remonteze diferenţa de 5 goluri! Jan Sobol a marcat în ultimele secunde pentru campioana Franţei ducînd scorul la 32-27. Cum în tur meciul se terminase exact cu acelaşi scor, s-a trecut pentru departajare la executarea aruncărilor de la 7 metri.

Fără vedetele Nikola Karabatic şi Kvid Kavticnik, ambii accidentaţi, Montpellier a pierdut la 7 metri cu 4-5, ratînd trei aruncări din cele 7 executate, faţă de doar două cîte au ratat ruşii.

Barcelona s-a calificat şi ea în Final Four, turneul care se va disputa la Koln. Ibericii au învins pe MKB Vesprem şi în Ungaria, 34-33, după ce se impuseseră şi la Barcelona cu 33-27. Duminică au loc ultimele două partide din sferturi, în urma cărora se vor decide alte două calificate: THW Kiel-Rhein Neckar Lowe (în tur: 29-28) şi Ciudad Real-Hamburg (în tur: 22-26).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  02 Mai 2010, 10:21

ma bucur ca le-au scos rusii handbalul din cap frantzojilor...prea umblau cu capul pe sus cu Nicola si Luka Karabatic...oricum, frumos meci, daca vreti e pe ehftv

Vezi toate comentariile (1)
Comentează